Társkeresőn ismerkedett meg a kiskorú lánnyal a gyáli férfi, akit megerőszakolt egy erdőben

Gyál, erőszakoló, F. Gergő
Vágólapra másolva!
A Pest megyei nyomozók befejezték annak a 24 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint internetes társkeresőn ismerkedett fiatal lányokkal, egy kiskorú áldozatát meg is erőszakolta.
Vágólapra másolva!

Egy Pest megyei gyermekjóléti szolgálat pszichológusának jelzése alapján 2021 márciusában jutott a rendőrség tudomására a bűncselekmény. A nyomozók minden lehetséges módon gyűjtötték az információkat, végül 2021. április 19-én azonosították a szexuális ragadozót, felkutatták, majd a fővárosban, alkalmi szálláshelyén elfogták.

A 24 éves F. Gergő eleinte tagadta bűnét, később tett csak részletes beismerő vallomást.

A gyanú szerint a férfi egy online felületen ismerkedett meg egy kiskorú lánnyal, sokat beszélgettek. Egyre nagyobb bizalmat fektettek egymásba, egy idő után meztelen képeket is cseréltek. Ezeket felhasználva a férfi, hogy áldozatával szexuális viszonyt létesítsen, megfenyegette, ha nem áll kötélnek, mindegyik, korábban tőle kapott meztelen képét felfedi a szülei előtt.

Forrás: police.hu

A fenyegetés megtette hatását, a lány félelmében 2021. március 14-én elment a megbeszélt találkozóra.

Gyál egy kietlen, erdős részére sétáltak, majd az akkor 23 éves férfi - a lány folyamatos tiltakozása ellenére - megerőszakolta.

A gyanúsított ugyanazon módszerrel több áldozatot is kiszemelt magának, volt olyan kiskorú lány is, akikkel meztelen képeket cseréltek, de a személyes találkozások elmaradtak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az azóta letartóztatott F. Gergővel szemben szexuális kényszerítés bűntette valamint gyermekpornográfia bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat átadta az ügyészségnek.