2021-ben is rengeteg mulatságos percet szereztek nekünk a baloldal politikusai. Összeállításunk előző részében bemutattuk már többek között azt, hogyan fürdet elektromos rollert Fekete-Győr András, hogyan ül saját széke mellé Jakab Péter és hogyan nem tudja Márki-Zay Péter, mit is akar. Összeállításunk második része.

Eljött az év utolsó napja, ezért éppen ideje visszanézni a baloldal legviccesebb 2021-es pillanatait.

Lecsóba pisilnek a szocialisták

Hatalmas nevetést és megrökönyödést váltott ki az is, amikor Molnár Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője a Tranzit fesztiválon arra a kérdésre, miért nem szavazták meg a gyermekvédelmi törvényt, azt válaszolta: Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor a harcostársaimmal hatalmas nagy bográcsban lecsót főzünk és nagyon finom, de utána odajön valaki és csak egy nagyon kicsit belepisil, akkor az egész egy pisivé válik.

Erre Kocsis Máté feltette a kérdést, hogy ez elő szokott fordulni?

Majd Molnár Zsolt ennyit mondott: Azt kell hogy mondjam, történt már ilyen.

Kunhalmi már Gyurcsány-kormányról beszélt?

Nagyon mulatságos volt az is, hogy Kunhalmi Ágnes egy kérdésére elszólta magát, és beismerte, hogy ők Gyurcsány-kormányt szeretnének: Azok, akik ma fideszesek, azoknak nem kell attól félnie, hogy egy Gyur... (?) új kormány azt csinálja velük, amit sokszor ők eltűrtek, hogy velünk csináltak.

És ha már Gyurcsány, akkor idézzük fel, hogy a DK-elnök egy vidéki rendezvényen szelfizni készült egy férfivel, majd tántorogva hátralép, nekidőlve egy kirakatnak.

A nevetséges baloldali megszólalásokat Deák Dániel, a XXI. Század Intézet elemzője is összegyűjtötte. 

A vicces jelenetekről Hollik István is közzétett egy videót. 

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pedig az Országgyűlés idei legviccesebb pillanatait gyűjtötte össze.