Halálkampánnyal próbálkozik Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter
Vágólapra másolva!
A baloldal tavaly megkezdett halálkampányát - ha lehet ilyet állítani -, még az eddigieknél is gyomorforgatóbb módon folytatja Márki-Zay Péter. Ahogy a Magyar Nemzet cikkéből kiderül, a baloldal miniszterelnök-jelöltje attól is politikai hasznot remél, hogy a koronavírus sok áldozatot szedett az idősek körében. Mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban? – szegezte a kérdést a követőinek Facebookra feltöltött újévi köszöntőjében Márki-Zay Péter.
Vágólapra másolva!

de a fiatalok, akik most csatlakoztak az ellenzékhez, ők kormánykritikusok – fogalmazott a hódmezővásárhelyi polgármester a videóüzenetében.

Márki-Zay Péter Forrás: Márki-Zay Péter/Facebook

A baloldal miniszterelnök-jelöltje húszperces bejelentkezésében hosszan sorolta a kormány által hozott jóléti intézkedéseket, amelyekre szerinte azért van szükség, mert a Fidesz fél egy esetleges választási vereségtől 2022-ben.

Márki-Zay Péter most is beszélt a politikai baloldal árulóiról, önmagát indirekt módon Bajnai Gordonhoz és Botka Lászlóhoz hasonlította, akik szintén a baloldal miniszterelnök-jelöltjei voltak, de szerinte a baráti tűznek estek áldozatul.