Századvég: Minden kutatás azt mutatja, hogy marad a Fidesz-KDNP kormányzat

koronavírus oltás regisztráció budapest Kis Rókus utca 2.
Koronavírus, COVID, Covid–19, vírus, járvány, maszk, arcmaszk, védőmaszk, védőfelszerelés, Budapest, 2021, március, tavasz, harmadik hullám,
Kis Rókus utca 2. koronavírus oltás regisztráció
Vágólapra másolva!
Míg Nyugat-Európa több országában tüntetések voltak a korlátozások miatt, itthon ez elmaradt, a gazdaság újraindítása is jól sikerült, év végére egy "egészen elképesztő gazdasági növekedés" indult el - mondta Palóc André, a Századvég elemzője. 
Vágólapra másolva!

Egyelőre minden kutatás azt mutatja, hogy marad a Fidesz-KDNP kormányzat, csak az arány kérdéses - mondta Palóc André, a Századvég vezető elemzője az országgyűlési választások várható eredményével kapcsolatban. A 2021-es évet értékelve a szakember elmondta: a lakosság többsége szerint jól kezelte a koronavírus-járványt a kormány, intézkedései betarthatóak voltak.

A gazdaság újraindítása is jól sikerült, év végére egy "egészen elképesztő gazdasági növekedés" indult el - mondta az elemző.

Novák Katalin családügyi miniszter köztársasági elnöki jelölése kapcsán a szakember elmondta: a jobboldal adja az első magyar államfőt, aki nő, és aki a családvédelmet képviselheti, miközben Nyugaton megrendülni látszik a klasszikus család.

Századvég: Jól kezelte a kabinet a járványhelyzetet Fotó: Csudai Sándor - Origo

A baloldali előválasztásnak nevezett Gyurcsány show-n az elemző szerint látszott az baloldal zavara. "Szerintem Gyurcsány jelöltjének, Márki-Zay Péternek

Nyilvánvaló, hogy ellenzéki oldalon a DK és Gyurcsány "diktálja a tempót", Márki-Zay Péternek maradt a kommunikáció, de az inkább kudarc" - mondta az elemző.

Karácsony Gergely főpolgármester kapcsán az elemző elmondta: a Városháza-ügyben nyilvánosságra került hangfelvételek tanúsága szerint működik egy mechanizmus, melynek lényege, hogy nyomott áron eladják az ingatlanokat, amik utána jóval magasabb áron kelnek el.

Ez a 2010 előtti "Nokiás-dobozos korszakot idézi fel".

A Városháza-ügy "egy szürkezónás téma", még nem tudtak belőle kijönni, várjuk a nyomozás részleteit. A főpolgármester tevékenységét a Városháza-ügy mellett dugók, csúszó projektek, botrányok jellemzik, zuhant a támogatottsága, bár Karácsony Gergely nagy túlélőnek tűnik - mondta Palóc André.