Nincs olyan társadalmi réteg, nincs olyan magyar ember, akit már ne sértett volna meg Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter, Brüsszel
Hungarian Prime Minister and candidate of the Everybody's Hungary Movement, the mayor of Hodmezovasarhely town Peter Marki-Zay arrives for a press conference in Brussels on November 11, 2021. (Photo by JOHN THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Lassan nem telik el nap anélkül, hogy Márki-Zay Péter főnökéhez, Gyurcsányhoz hasonlóan ne sértegetné a magyar választópolgárok millióit. A baloldal jelöltje gyakorlatilag megszegve a politika művészetének minden írott és íratlan szabályát gyalázatos módon sértegeti azokat az állampolgárokat, akiktől állítólag szavazatot remél. A baloldali politikus többször is ostobának nevezte a Fidesz szavazóit, elmeháborodottnak azokat a szülőket, akik aggódnak a gyerekeikért az LMBTQ-propaganda egyre durvább terjedése miatt, trágyával etetett gombáknak a rezsicsökkentés támogatóit, a falusi embereket pedig tudatlannak nevezte, és ráadásul folyamatosan botrányos módon beszél az idős honfitársainkról. Voltaképpen Magyarországon már nincs olyan társadalmi csoport, akiket valamilyen módon ne sértett volna meg a hódmezővásárhelyi politikus. Összeállításunk.
Vágólapra másolva!

Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje számos esetben elképesztő nyilatkozatokat tett, amelyekkel inzultálta a magyar választók millióit.

Gyurcsány jelöltje nem bír leállni a sértgetéssel Forrás: AFP/John Thys

Mondhatni többször is leleplezte már önmagát, hiszen megnyilvánulásai egyértelművé tették azt, hogy mit is gondol azokról az emberekről, akiknek a szavazatára állítólag számít pártállástól függetlenül. Valójában már a miniszterelnök-jelöltté válása előtt is rendszeresen tett bántó megjegyzéseket egy-egy csoportra, azonban október óta a baloldal jelöltje

egész egyszerűen nem bír leállni az emberek sértegetésével, a vidékiek, határon túli magyarok gyalázatos lenézésével, a gerontofóbiával és a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos halálkampányával.

A Fidesz szavazóit gyalázta

2020 augusztusában Hódmezővásárhely baloldali polgármestere a Facebookon megosztott heti videójában arról beszélt, hogy a Fideszre a szegény és műveletlen magyarok szavaznak.

A politikus videójában hozzátette, hogy a tehetős és a képzett emberek viszont elutasítják a mostani kormányt, ami nyilvánvaló hazugság, hiszen a szociológiai és a közvélemény-kutatások teljesen megcáfolják a több millió magyar embert szegénynek és műveletlennek nevező baloldali politikust.

Márki-Zay Péter halálkampánya

2021 januárjában, mint ahogy megírtuk, a Csendes Vásárhelyért nevű Facebook-oldal vette észre, hogy amikor közel kétórás online előadása során az idősebb korosztály halálozási arányát érintette, olyan megdöbbentő kifejezéseket használt, mint hogy

"hullanak az idősek", pusztulnak.

Márki-Zay gyalázatos halálkampányt folytat Forrás: Shutterstock

Gyakorlatilag úgy beszélt az idősekről, mint az állatokról, ugyanis az állatvilágban jellemző az élőlények pusztulása, míg az emberek meghalni szoktak.

A baloldali halálkampányát folytatva üdvös dolognak tartja az idős korosztály elhalálozási adatait, mert szerinte csak a tudatlanok és az idősek szavaznak a kormánypártra:

- mondta Márki-Zay Péter. Majd egy másik megnyilvánulásában ismét botrányosan folytatta a járvány kezdete óta tartó baloldali álhír- és halálkampányt:

A Békemeneten részt vevő embereket is sértegette

Márki-Zay 2021 októbérben a Békemeneten részt vevő százezreket Gyurcsányhoz hasonlóan azzal gyalázta, hogy

valójában azt sem tudták, hol vannak, csupán a "vidéki polgármesterek tömték fel őket a buszokra".

A 2021 október 23.-án megtarott Békemenet Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezzel megint leostobázta a nemzeti érzelmű szavazókat, hiszen lehetetlen másként értelmezni a következő szavakat: "...a másik tábor létszámát úgy kell értékelni, hogy ott azért több utcát megtöltöttek azok a buszok, a polgármesterek által felbérelt emberek, akik sokszor azt se tudták, hogy hova jönnek, a Telexnek a videóját ajánlom mindenki figyelmébe, ott azért nemcsak arról van szó, hogy ez nem egy szeretet- és békemenet volt, hanem gyűlölködés, de az is látszik, hogy tényleg vannak olyanok, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy hol vannak, buszokkal oda vitték őket, tömeget demonstráltak, a polgármester kipipálhatta a házi feladatát..."

A szöveg értelmezéséhez tudni kell, hogy Márki-Zay azt próbálta megmagyarázni, hogy miért voltak olyan rettenetesen kevesen, néhány százan, maximum ezren a baloldal október 23-i rendezvényén, miközben a Békemenetre több százezer ember ment el.

A fenti nyilatkozatát követően a főnökéhez, Gyurcsány Ferenchez hasonlóan nemcsak a Fidesz-szavazókba rúgott bele,

hanem a határon túli magyarokat is leostobázta, tudatlannak nevezte, azt állítva, azt se tudták, miért jöttek Budapestre.

Trágyával etetett, sötétben tartott gombák - így sértegette a rezsicsökkentés támogatóit

- ezt mondta Márki-Zay Péter az alábbi döbbenetes videóban.

Márki-Zay a fenti döbbenetes szavakkal azokat a magyarokat sértegette, akik támogatják a kormány illegális migráció elleni harcát és a sikeres rezsicsökkentést.

Szavaival a baloldali politikus egyértelművé tette, hogy a korábbi nyilatkozataihoz hasonlóan eltörölné a rezsicsökkentést Gyurcsány kívánalmainak megfelelően, aki szintén ostobaságnak gondolja a magyar családok millióit segítő kormányprogramot.

Ez nem véletlen, ugyanis korábban Gyurcsány jelöltje azt is mondta, hogy a rezsicsökkentés népbutítás.

A vérfagyasztó kijelentéseit követően ostoba magyarázkodásba kezdett, majd ismét több millió magyart sértett vérig az alábbi kijelentésével.

Csak a legostobább Fidesz-szavazók vehették magukra - állította Márki-Zay.

Az abszurd helyzetet a baloldali jelölt képes volt fokozni, ugyanis a fenti kijelentések után bocsánatkérés helyett tovább folytatta az emberek sértegetését.

- magyarázkodott Bohár Dániel riporternek a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter.

A magyar polgárok energiabiztonsága garantált a rezsicsökkentésnek köszönhetően Forrás: Shutterstock

Bohár arról kérdezte, mikor fog bocsánatot kérni azoktól az emberektől, akiket ostobának nevezett csak azért, mert szimpatizálnak egy sikeres kormányprogrammal.

Az LMBTQ-propaganda miatt aggódó szülőket is gyalázta Gyurcsány jelöltje

Márki-Zay december elsején, amikor az M1 stábjának nyilatkozott, azt mondta, hogy

egyből eltörölné a gyermekvédelmi törvényt, majd nyíltan elmeháborodottnak nevezte azokat a szülőket, akik joggal aggódnak a Nyugaton már korlátozás nélkül a gyerekekre zúduló LMBTQ-propaganda miatt.

"Ki az az elmeháborodott, aki azt gondolja, hogy szülői engedély nélkül akar bárki Magyarországon, vagy bárhol a világon óvodás gyerekeknek nemet változtatni?" - mondta azokról, akik joggal aggódnak a gyerekeikért, miközben közismert, hogy Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már óvodás korban elkezdik a kisgyerekek érzékenyítését az LMBTQ-propagandával.

A nyugati országokban előrehaladott stádiumban zajlik a kisgyerekek érzékenyítése a szülők beleegyezése nélkül Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A vidéki embereket sem hagyta ki a sorból

Nem sokkal ezután december 6-án a baloldali politikus

a vidéki polgárokat egyszerű, falusi tudatlan embereknek nevezte.

A Facebook-oldalán közzétett videónyilatkozatában a következőket mondta a hódmezővásárhelyi miniszterelnök-jelölt: „azokat a döntéseket valakinek meg kell hozni, hogy például migránsszámlálós kampány kell, hiszen hogyha a pesti, belpesti liberálisok érzékenységét venném figyelembe, akkor ezt a választást már most elbuknánk, ugyanúgy, ahogy '18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy felvilágosítják a falusi, egyszerű, tudatlan embereket is arról, hogy ki hozza be a migránsokat".

Márki-Zay kijelentéseiből egyértelművé válhat bárki számára, hogy a vidékiekről egyfajta undorral, megvetéssel beszél.

Megdöbbentő kijelentése szerint a vidéki fideszesek egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni: "ha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni". "Az egyébként a Fidesz leépülésének egy nagyon komoly szindrómája, hogy milyen szellemi és erkölcsi színvonalú embereket tudott az elmúlt években bevonzani" – mondta egy másik alkalommal Márki-Zay Péter, a közösségi oldalán közzétett egyik videójában.

Mivel Márki-Zay Péter főnöke, Gyurcsány Ferenc programját valósítja meg, feltehetően ezért sem szólal meg Gyurcsány egyetlen egy botrányos Márki-Zay mondat után sem.