A baloldal egy tudatosan felépített halálkampányt folytat

Márki-Zay Péter, Brüsszel
Hungarian prime ministerial candidate of the Everybody's Hungary Movement, the mayor of Hodmezovasarhely town Peter Marki-Zay, answers journalists' questions prior to a press conference in Brussels on November 11, 2021. (Photo by JOHN THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Márki-Zay Péter és a baloldal a járvány kezdete óta egy gyalázatos halálkampányt folytat. Tudatosan, lassan két év óta. Elég csak itt a baloldali álhír- és oltásellenes kampányra utalnunk. Azaz, Márki-Zay Péter új évi "köszöntője", amikor arról beszélt elégedetten, hogy sok idős ember meghalt a járványban, ők szerinte Fidesz-szavazók voltak, és ez a baloldalnak lesz jó, nem előzmény nélküli kampányelem.
Vágólapra másolva!

Tóth Endre, Márki-Zay Péter kommunikációs stábjának a tagja - aki egyben momentumos képviselő Budafokon - a Momentum elnökségi tagja korábban arról beszélt, hogy a járvánnyal kell megszorítani a Fideszt:

Márki-Zay és a baloldal egy gondosan felépített tudatos halálkampányt folytat Forrás: AFP/John Thys

A fenti szavak időrendben előbb hangzottak el, mint Márki-Zay Péter idősekkel kapcsolatos döbbenetes kijelentései. A hódmezővásárhelyi polgármester gyakorlatilag a napokban megismételte ugyanezeket a szavakat.


Gerontofób módon célba vette a Gyurcsány vezette baloldal az idős honfitársainkat.

– mondta Márki-Zay Péter egy 2021. januári Facebook-videójában.

Az a feltételezés, miszerint az idős emberek halála a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldalnak kedvez, nagyon gyakran visszatérő kommunikációs panel Márki-Zay Péternél, a baloldali médiában és a baloldalon.

Az Origo korábban már részletesen beszámolt a Márki-Zay Péter által folytatott gyalázatos halálkampányról. Másik összeállításunkban pedig arról is olvashatnak, hogy voltaképpen már nincs egyetlen olyan társadalmi csoport sem az országban, akit ne sértett volna meg a baloldal miniszterelnök-jelöltje.