Tiltják a "kezit csókolom" köszönést a Móricz Zsigmond Gimnáziumban, mert szerintük nem gendersemleges

V4NA, gendersemleges, lmbtq
A cikk szerint egyre többen választják a gendersemleges nevelést a gyerekeiknek.
Vágólapra másolva!
Kész csoda, hogy még viselheti az iskola Móricz Zsigmond nevét, miután az író több regényének szereplője is "Kezit csókolom!"-mal köszönt a hölgyeknek. Micsoda felvilágosulatlan, kirekesztő gondolat ez? Ezek után már várjuk, hogy mikor kezdeményezik a progresszív tanárok esetleg George Floydra vagy Conchita Wurstra átnevezni az iskolát - írja a kontra.hu
Vágólapra másolva!

A Kontra értesülései szerint a budapesti Móricz Zsigmond Gimnázium olyannyira lépést tart a nyugati liberálisokkal, hogy nem engedik évek óta a diákoknak a „Kezit csókolom!"-mal való köszönést, mivel az a tanárok egy része szerint sérti a nemek közti egyenlőséget.

(illusztráció) Forrás: V4NA

Az egy kicsit kínos, hogy az iskola névadója, maga Móricz Zsigmond is használta regényeiben a mára elfogadhatatlannak nyilvánított köszönést. Kérdés ezek után, hogy mikor válik Móricz személye is vállalhatatlanná a progresszív tanárok számára.

Épp ez az agresszív gender- és LMBTQ-ideológiai agymosási kísérlet teszi indokolttá az áprilisban tartandó népszavazást, amit épp tegnap hagyott jóvá az Alkotmánybíróság.


Bármit is állítson a baloldal, a Nyugat-Európában mára már betegessé váló genderelmélet és LMBTQ-ideológia Magyarországra is készül beszüremkedni.

A teljes cikk a kontra.hu oldalán olvasható a linkre kattinva.