Több millió forintot találtak VV Fanni lakásán a rendőrök

vv fanni, utolsó képek
Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották.
Vágólapra másolva!
A gyilkossági nyomozás során lefoglalt értékeket a napokban szolgáltatja vissza a rendőrség a jogos tulajdonosaiknak, ezekre a bizonyítékokra már nincs szükség. A lefoglalt tárgyak között rengeteg pénz is van: euró, svájci frank, amerikai dollár és magyar forint vegyesen, összesen 4,9 millió forintnak megfelelő összeg, amit VV Fanni lakásában találtak a helyszínelők, a lány eltűnése után. A vád szerint a valóságshow-szereplőnek a félretett pénze miatt kellett meghalnia, vagyis amiatt ment B. László 2017 novemberében Fanni lakására.
Vágólapra másolva!

A Bors információi szerint az eddig bűnügyi letétben lévő összeg hamarosan a Novozánszki családhoz mint sértetti jogutódhoz kerül, aminek egyáltalán nem örülnek.

– Fanni édesanyja nem jelentkezett a pénzért eddig sem, és most sem tudja elképzelni, hogy mit kezdjen vele – mondta a lap megkeresésére dr Lichy József, a család jogi képviselője – Ennek ellenére is át kell venniük, hiszen őket illeti. Gondoljunk csak bele: milyen pénz az? Bár bírósági ítélet még nincs, de minden jel arra mutat, hogy az volt az indíték arra, hogy B. László a lakására menjen, hogy elkérje, elvegye Fannitól. Aztán elfajultak a dolgok. A lány édesanyja bármit venne belőle, az mindig az eltűnt lányára emlékeztetné – fejezte be a jogász.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el Forrás: Facebook/Origo

VV Fanni ügyében 2022. február első napjaiban lesz újra tárgyalás, az információk szerint a perbeszédeket követően ítélet születik. Úgy tudni, az utolsó tárgyaláson ott lesz Fanni édesanyja is, aki a saját szemével szeretné látni, ahogy elítélik a lánya gyilkosát.