Török Zoltánnak már immár négy hónapja nyoma veszett, édesanyja minden követ megmozgat, hogy megtalálja a fiát, vagy legalábbis kiderítse, hogy mi történt vele. Mezősi Andrea folyamatosan figyeli a rendőrség oldalán az ismeretlen halottakról vezetett nyilvántartást, sőt még egy halottlátó segítségét is kérte.

Azt állította, hogy a fiam már biztosan nem él, de nem ő akart meghalni, tehát valaki megölhette. Összeomlottam, amikor azt mondták, a holttestét a Dunában kell keresni. Hiába telt el ennyi idő, még mindig reménykedem abban, hogy életben van - mondta a nő a Blikknek.

Zoltán az utóbbi időben az építőiparban dolgozott, egy ideig a barátnőjével lakott, de szakításuk után a főnöke adott neki szállást munkáért cserébe.

Tavaly szeptemberben 10 nap után engedték ki a börtönből; egy bírságot kellett leülnie, mert nem tudta kifizetni az összeget, majd a rendőrség információi szerint a fővárosi Boráros téren igazoltatták, de utána nyoma veszett.

Andrea furcsának tartja, hogy fia eltűnése napján az egyik ismerőse a Dunáról posztolt képeket, nem akar vádaskodni, de a fejlemények tudatában nagyon érdekesnek tartja, elmondása szerint nagyon megviseli és nehezen dolgozza fel a történteket. 

A címlapi kép illusztráció!