Megtámadták a testépítő orvost a fóti ügyeleten, de a támadó húzta a rövidebbet

doktor, ír, kéz, illusztráció, orvos
Close-up of a female doctor filling up medical form at clipboard while standing straight in hospital
Vágólapra másolva!
Megtámadták az ügyeletes orvost szombaton Fóton, de a civilben testépítő dr. Lestár Ferenc nem hagyta magát, az elégedetlenkedő férfi koponyasérüléssel került kórházba.
Vágólapra másolva!

Péntek éjjel kereste dr. Lestár Ferencet egy házaspár telefonon azzal az igénnyel, hogy másnap gyógyszerfelírással állítsa be a feleség vérnyomását, mire közölte, hogy a szombati ügyeletben erre nincs lehetőség, hiszen az eljárás többalkalmas, így az háziorvosi feladat.

A férj szombaton ismét jelentkezett telefonon, majd később személyesen is.

A házaspár női tagja elkezdte gyalázni a rendszert, majd az orvosokat, hogy félnek a Covidtól, dr. Lestár Ferencet pedig azzal vádolta, hogy megszegte az esküjét. Az orvos megkérte a nőt, hogy ezt támassza alá, de nem tudta, majd a nő elkezdett köhögni, azt hitte, ettől majd a férfi megijed.

Ekkor mondta neki az orvos, hogy kívánja, hogy annyi megaláztatás érje a nőt az életben, mint őt a rendelőben, erre a nő ordítani kezdett és nekilökte dr. Lestár Ferencet az egyik szekrénynek.

A férj is felállt, és azonnal elkezdte az orvos fejét ütésekkel sorozni.

- mondta az orvos a Borsnak.

A verekedés tovább folytatódott, majd a házaspár közölte az orvossal, hogy:

A rendőrségnek végül egy beteg szólt, a támadó páros férfi tagját koponyasérüléssel szállították kórházba.

Az orvos ellen nem indult eljárás, de tanúként hallgatták ki, elmondása szerint nem ez volt az első eset, hogy megtámadták munka közben.

A címlapi kép illusztráció!