Majdnem halálra szurkálta volt osztálytársát egy férfi Újpesten – videó

Vágólapra másolva!
A vád szerint egy 28 éves férfi minden alap nélkül egy általános iskolai osztálytársát okolta minden problémájáért. Először véresre verte, az orrát is eltörte, fél évvel később pedig majdnem halálra szurkálta.
Vágólapra másolva!

A 28 éves férfi rossz életkörülményeiért, problémáiért és valósnak vélt sérelmei miatt egy általános iskolai osztálytársát hibáztatta, pedig egyáltalán nem tartották a kapcsolatot, mindössze köszönőviszonyban voltak.

Ennek ellenére két éve a IV. kerületben, amikor az újpesti piacnál meglátta volt osztálytársát, aki éppen takarított, rátámadt, ugyanis, ahogy mondta, szerinte az ismerőse korábban megalázóan viselkedett vele. Ezért

minden előzmény nélkül ököllel arcon ütötte, majd megragadta a tarkójánál, és még többször megütötte, megrúgta a fejét.

A verés olyan brutális volt, hogy a megtámadott férfinak eltört az orra, és ömlött a fejéből a vér.

Fél évvel később a két férfi ismét összetalálkozott. A férfi ismét rátámadt az ismerősére, elővette a zsebkését, és lökdösni kezdte.

Többször is megszúrta, illetve megvágta a másik férfi nyakát és felsőtestét. A szurkálást csak akkor hagyta abba, amikor megjelent a piac egyik biztonsági őre.

Hogy a megtámadott férfinak nem lettek életveszélyes sérülései, csak annak köszönhető, hogy jól védekezett, illetve tért ki a szúrások elől, de a szerencsének is nagy szerepe volt.

A támadót elfogták, és emberölési kísérlet miatt emeltek ellene vádat.