Eltemették azt a fiatal testvérpárt, akik szörnyethaltak január 1-jén a tapolcai vasúti átkelőben. A testvérek temetésére hatalmas tömeg gyűlt össze. A gyászmisén azok a mentősök is ott voltak, akik kiemelték a fiatalok holttestét a roncsokból.

Egy szál fehér rózsát helyeztek el a gyászolók a 20 és 17 éves testvérpár fotója mellett a temetőben, mielőtt a fiatalok koporsóját közös sírba helyezték volna. A 20 éves sofőr vezette azt az autót, amelyet a tapolcai vasúti átjáróban elsodort egy vonat újév napján. Öten utaztak a kocsiban, négyen azonnal meghaltak - idézte fel a tragikus baleset körülményeit a Tények.

A fiatal sofőr húga volt az a lány, akit a baleset utáni azonosításkor összekevertek egy másik, szintén a kocsiban utazó lánnyal. A szülők három napig azt hitték, hogy a lányuk élet-halál között fekszik az intenzív osztályon. 

A halottnak hitt lány szülei már a koporsót is kiválasztották, mire megtudták, hogy a fiatalok azonosításakor hiba történt. A kórházban, az anyajegyéről és a testékszere alapján sikerült azonosítaniuk lányukat. Ő az egyetlen túlélője a tragédiának. 

A tragédiának még két fiatal áldozata van: egy 19 éves fiú, akit szombaton temettek el, illetve egy másik fiatal, akitől pénteken vesznek végső búcsút.