Nemzetközi szövetség: A magyar gyermekvédelmi népszavazás remény Európa számára

Vágólapra másolva!
Az Alliance for the Common Good (Szövetség a Közjóért) üdvözli az április 3-ra kiírt magyarországi gyermekvédelmi népszavazást. A szövetség tagjainak szilárd meggyőződése, hogy az ember férfinak és nőnek teremtetett, ebből is adódik, hogy az államok kötelessége védeni a gyermekek születési neméhez való önazonosságát.
Vágólapra másolva!

Nemzeteink és európai civilizációnk számára veszélyes tendencia, hogy a modernizmus vágyakat és progresszívnak mondott ideológiákat emel alapjogi státuszba, amelyek háttérbe szorítanak olyan természettől fogva adott alapjogokat, mint a szülők joga gyermekeik világnézeti, vallási és ideológiai nevelésének szabad megválasztásához, írja az Alliance for the Common Good think-tank hálózat közleményében. Kiemelik, ennek szomorú következménye, hogy

az európai oktatási intézményekben futótűzként terjed a gender- és LMBTQ-ideológiák oktatása már a gyermekek egészen kiskorától kezdődően, mindez ráadásul a szülőket megkerülve és a gyermekek egészséges testi-lelki fejlődését veszélyeztetve.

A magyar választópolgárok Európában egyedülálló módon lehetőséget kaptak arra, hogy demokratikus úton nyilvánítsanak véleményt arról, hogyan nevelhessék gyermekeiket. A nemrégiben alapított agytröszt tagszervezetei

arra buzdítják a magyar választópolgárokat, hogy nagy számban vegyenek részt az április 3-i gyermekvédelmi népszavazáson, és utasítsák el a gyermekeket veszélyeztető gender- és LMBTQ-ideológiákat, egyértelmű üzenetet küldve ezzel az európai fősodratú elitnek.

Mint írják, a magyar gyermekvédelmi népszavazás remény Európa számára.

Az Alliance for the Common Good think-tank hálózat a magyar Alapjogokért Központ, a lengyel Ordo Iuris, az olasz Nazione Futura, a cseh Szövetség a Családért és a szlovák Emberjogi- és Családpolitikai Intézet kezdeményezésére létrejött nemzetközi összefogás a hagyományos, keresztény értékek és a józan ész védelmében.