Az LMBTQ-ideológia a brüsszeli birodalomépítés egyik eszköze

lmbtq, szivárványos zászló
Vágólapra másolva!
Európában egyedülálló módon az április 3-ára kiírt országgyűlési választással egyszerre egy négykérdéses gyermekvédelmi népszavazás keretén belül nyilváníthatják ki a magyar polgárok véleményüket a gyermekvédelemmel kapcsolatban. A négy kérdés szavatolja a szülők gyermekneveléshez kapcsolódó kizárólagos alkotmányos jogát. 2022. április 3-án a magyar választópolgárok valójában a gyermekeik biztonsága mellett egy másik sorsdöntő kérdésben is dönthetnek: az ország szuverenitása mellett állhatnak ki újra.
Vágólapra másolva!

A szuverén népek kérdése és az Európai Egyesült Államok

Európában először Magyarországon szavazhatnak a gyermekvédelemről a választásra jogosult állampolgárok. Közismert tény, hogy az uniós alapszerződések szerint a gyermekvédelem kizárólagosan tagállami hatáskör, azonban Brüsszel arrogáns nyomásgyakorlással egyre több és több jogosítványt venne el a tagállamoktól.

Az Európai Egyesült Államok felé robogunk szélsebesen Forrás: Enrinipo CC BY-SA 3.0 - commons.wikimedia.org

Így fokozatosan apró léptekkel építené ki az Európai Egyesült Államokat.

Ennek a magasztosnak beállított projektnek része a Brüsszel által végletekig emlegetett migrációs kvóta is, melynek az elképzelését a magyarok a 2016. október másodikán megrendezett referendumon lesöpörték az asztalról.

Mindezek mellett említésre méltó az évtizedek óta az Európai Bizottságban uralkodó demokratikus deficit és a lassan már állandóvá váló lopakodó hatáskörelvonás, ezek egy birodalom építésének az apró részletei. Márpedig az európai polgároknak joguk van eldönteni, hogy kivel akarnak egy országban élni, vagy ahhoz is hogyan kívánják a gyerekeiket felnevelni.

Ha nem húzzuk meg a vörös vonalat szép lassan minden önálló jogosítványunk meg fog szűnni.

Egyszer csak arra fogunk felébredni, hogy miután nagy nehezen kiszabadultunk az egyik totalitárius birodalom szorító öleléséből, máris ott vagyunk a másik fojtogató karjaiban.

Mi magyarok rengeteg tragédiát és számos pürrhoszi győzelmet egyaránt átéltünk a történelmünk folyamán. Egyértelműen mindig akkor voltunk sikeresek és akkor gyarapodtunk kimagaslóan, amikor fontos kérdéseiben önmagunk dönthettünk.

Márpedig gyermekeink egészséges testi és lelki fejlődése az ország jövője szempontjából döntő fontosságú.

Európai Bizottság és az Uniós intézmények lopakdova terjeszkednek túl a hatásköreiken Forrás: MTI/EPA/Olivier Hoslet

LMBTQ-ideológia, mint egyfajta kultúrmarxista osztályharc

Az európai liberális elit jól látható célja egyfajta centralizált szuperállam kiépítése, amelyet Európai Egyesült Államok néven kívánnak megvalósítani. Már el is kezdődött ez a korlátlan illegális bevándorlás propagálásával, az európai újbeszél nyelv kialakításával, a Karácsony betiltásának ötletével és egyéb európai gyökerű fogalmak teljes kigyomlálásával.

A kultúrmarxizmus a marxizmus sajátos reinkarnációja napjaink baloldali ideológiájában. Lényege, hogy a társadalom perifériájára szorultakat, a többségi társadalom által állítólagosan szegregáltakat különböző osztályok szerint definiálja, ezzel elindítva addig nemlétező osztályharcot, identitáspolitikát .

Bármilyen politikai tett vagy akarat, amely a társadalmat elnyomó és elnyomott csoportokra bontja a társadalom kohézióját bomlasztja.

illusztráció Forrás: Shutterstock

Tehát első lépésben létrejönnek az LMBTQ és a nem LMBTQ-emberek. Második lépésben pedig a gonosz nem LMBTQ-emberek elnyomják a kizárólagosan csakis jó LMBTQ-embereket. Ezzel pedig meg is történt a polarizáció.

Az élet ennél bonyolultabb, semmi sem fekete vagy fehér és emiatt fontos kritikusan gondolkodni, hogy lássuk az „Oszd meg és uralkodjǃ" alapú játszmákat.

A fentiek tükrében válnak teljes mértékben érthetővé a miniszterelnök nagy figyelmet keltő szavai. Orbán Viktor a Szamizdat 10.-ben a gyermekvédelmi törvény kapcsán a következőket írta:

A magukat liberálisnak mondó aktivisták kirekesztőek és érdemben lehetetlen vitát folytatni velük.

Mi a totalitarianizmus jellemzője?

A szólás- és lelkiismereti szabadság lassú eltörlése, ideológiafüggő újbeszél nyelv kiépítése, a gondolati keretek szigorú meghatározása:

mi majd megmondjuk, hogy majd hogyan cselekedhetsz és hogyan gondolkodhatsz.

Erre jó példa a hazánkban újabban megjelenő magukat tényellenőrzőnek nevezőoldalak megjelenése is, melyek elfogult újságírókból és "tényellenőrzőkből" állnak, és valójában véleményeket állítanak be tényeknek. Például az egyik legismertebb amerikai tényellenőrző oldalról a Snopes.com-ról már ezerszer kiderült, hogy szélsőségesen liberálisak és érdekeiknek megfelelően torzítják a tényeket.

Továbbá az amerikai konzervatív újságírók munkájának köszönhetően kiderült az is, hogy az Obama- és Biden kormányzat gyanús ügyleteinek és ellentmondásos politikai intézkedéseinek az elmismásolása érdekében jöttek létre ezel a "független-objektív" képződmények. A Demokrata Párt körüli üzletemberek és egyéb donorok gyakorlatilag korlátlan forrással látják el őket.

Általuk szép lassan lebomlik és többet nem érvényesülhet az alkotmányba foglalt lelkiismereti- és szólásszabadság.

Ha valaki szabadon gondolkodik, akkor mindenféle kirekesztő skatulyákba dobják. A leggyakrabban ismételt vád a kirekesztő, rasszista és szélsőjobbos narratíva.

Gondoljunk csak a "transzfóbnak" kikiáltott női jogvédő J. K. Rowling vagy a woke ideológiával és a hollywoodi fősodorral szembemenő Gina Carano esetére. Az utóbbi időben a progresszív demokraták korábbi példaképe Elon Musk, a Tesla és a Space X tulajdonosa a progresszív Kaliforniából a "mélységesen kirekesztő" republikánus Texasba költöztette a cégeit. Egyre több nyilatkozatával száll szembe a "liberálisok" által erőltetett kirekesztő világképpel. Természetesen teljes anyagi és szellemi ellehetetlenítéssel járhat ez a harc.

A magukat liberálisnak hazudó emberek tűzzel-vassal írtják a velük ellentétes véleményeket Forrás: © Simon Hayes

Ezzel szemben a konzervatív oldal szellemi műhelyeiben szabad vita zajlik a kardinális kérdésekről, ahol mindegyik fél szabadon meghallgattatik.

Valójában melyik oldal a szabadon gondolkodó, szellemileg liberális? - teszem fel a kérdést.

A hazai baloldal számos képviselője már egyértelműen kijelentette, hogy kandeláberre lógatná a konzervatívokat, a fideszes választópolgárokat, eltörölnék az Alaptörvényt és számos alkalommal már teljes vagyonelkobzást is kilátásba helyeztek.

Kártyáikat egyértelműen az asztalra terítették, világos, hogy mit szeretnének.

Valójában diplomás és nem diplomás kommunistákkal nézünk farkasszemet a huszonnegyedik órában.

A mesterséges nemi diszfória kialakítása

Nyugaton az LMBTQ-indoktrináció már pár éves kortól kezdetét veszi ahol is különböző eszközök garmadájával elhintik a kisgyerekekben az olyan tudományos képtelenségeket, mely szerint létezik több tucat nem, gendersemlegesség vagy épp olyan radikális képtelenségekről is felvilágosítják őket miszerint a férfiak is szülhetnek.

The Practising Midwife szülészeti magazin a címlapján hirdeti azt a tudományos képtelenséget, hogy a transz férfiak is képesek szülni Forrás: The Practising Midwife/Lauren Rebbeck

Ezt követően a színes könyvekre, mesékre és rajzfilmekre érzékeny gyerekeket elkezdik terelni a nemváltoztatás rögös útja fele.

Ezzel már fiatal korban teljes zavart keltenek a gyerekekben, elvágva őket a teremtett világ rendjétől, megalapozva a későbbi nemi diszfória alapjait. Elhitetik velük, hogy a mesterségesen kialakított zavarra az egyedüli megoldás csak és kizárólag a nemváltás lehet.

Összegyűjtötték a "legfontosabb" LMBTQ-témájú könyveket, és ezekkel várják a kisgyermekeket a svéd könyvtárban Forrás: Facebook

Az eddigi kutatások és tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a nemváltoztató műtétek nem oldják meg az indoktrinálás által okozott nemi zavar problémáját a gyerekekben.

Sőt köztük kimagasló lesz a droghasználat, a depresszió és az öngyilkosság.

A tini korszak amúgy is zavaros és ezekkel a brutális elméletekkel még jobban megnehezítik a fiatalok amúgy sem könnyű életét. Az egyetemi tanulmányaim alatt első kézből értesültem az ilyen jellegű mesterségesen kialakított problémák által okozott súlyos következményekről.

Láttam azt, ahogy egy első egyetemi éveiben járó, felnőtt kora hajnalán levő férfit hogyan bontanak meg pszichésen a Netflix által futtatott érzékenyítésre készült sorozatok. Olyan manapság divatos fogalmakkal került kapcsolatba, mint a pánszexualizmus, biszexualizmus vagy éppen a gender-elmélet.

Avery, a rózsaszínhajú, pizsamás gyerek a National Geographic nagy visszhangot kiváltott, Genderforradalom című különszámának címlapjáról Forrás: Origo

Az egyetemi milliő hatására pedig el is kezdett kísérletezni az újonnan felfedezett szexuális irányzatokkal. Egy idő után erős partidrog függő lett és egyre instabilabbá vált, valósággal megbomlott a személyisége.

Állandó önharcba került és innen már gyakorlatilag nem volt többé visszaút.

Egyre többet és többet bulizott, állandó jelleggel drogozott és szép lassan az egyetemről is kibukott. Ezt követően azt mondta, hogy ez így nem mehet tovább és össze fogja szedni magát. Hazaköltözött a szüleihez és nem sokkal ezután jelentkezett a pszichiátrián.

Majd pár hét múlva a feloldhatatlannak tűnő ellentmondások miatt egy vonatszerelvény elé vetette magát mindössze 21 évesen.

A kellő segítséggel valószínűleg még ma is élne. Béke poraira!

illusztráció Forrás: Shutterstock

Jómagam több éven át tartó súlyos klinikailag diagnosztizált depresszióban szenvedtem, főként önértékelési problémák miatt. Rájöttem, hogy először fejben kell rendezni minden kérdést. Befele kell fordulni, segítséget kell kérni a társadalomtól és rendezni kell az önmagunkkal való kapcsolatunkat is a mentális zavarok leküzdése érdekében.

Valójában fejben dől el minden és nem külső tényezőkben kell a megoldást keresni, ahogy ezt az LMBTQ-ideológia el akarja adni.

Sok esetben, amikor rájön a gyerek, hogy nem akarja tovább folytatni az elkezdett nemátalakító kezeléseket, akkor a nemi átalakítást elősegítő gyógyszerek miatt vagy a konkrét nemátalakító műtét miatt már visszafordíthatatlan károk keletkeztek a testében. Örökre egy megcsonkított lélek marad.

Természetesen a negatív következményeket a legnagyobb gondossággal elhallgatják.

Hogyan létezhetne bárki is boldogan a világunkban, hogy ha elveszíti a teremtett világgal a kapcsolatát?

LMBTQ-büszkeség felvonulás (illusztráció) Forrás: Hans Lucas via AFP/Estelle Ruiz / Hans Lucas/Estelle Ruiz

Senki sem létezhet a férfi és női kvalitásai nélkül amivel szexuális orientációtól függetlenül mindannyian rendelkezünk.

Fontos leszögezni, hogy senkit sem érdekel az, hogy kinek milyen a szexuális orientációja. Ezt mindenki önmaga döntheti el. A probléma azzal van, amikor jól meghatározott érdekek mentén az embereket eszközként felhasználva éket szeretnének verni a társadalomba,

letaszítva bennünket ismét az osztályharcok soha véget nem érő mocsarába.

Megkérdőjelez, értéket veszt és eltöröl

A genderelmélet következtében megkérdőjeleződik a teremtett világ általi férfi és női kvalitás, majd különböző egyéb nemek kitalálása révén teljes mértékben értékét veszti, majd eltörlődik.

Nyugaton egyre többen választják a gendersemleges nevelést a gyerekeiknek Forrás: V4NA

A még képlékeny és kiforratlan nemi identitással rendelkező gyermekek lelki fejlődése számára maradandó kárt okoz és végzetesen a gödörbe taszítja őket az identitásuk megkérdőjelezése.

Az LMBTQ-ideológia teljesen elvenné a szülők kizárólagos jogát a gyerekek nevelése felett, másfelől azt a jogot is örökre eltörölné, hogy a szülő beleszóljon abba, hogy mit oktathatnak a gyerekeknek az iskolákban. Másfelől megfigyelhető egy olyan tendencia is, amely teljesen összemossa a férfi és női sportokat, egyrészt hátrányba szorítva ezzel a nőket, másrészt megfosztva ezzel a sportoló fiatal embereket attól a lehetőségtől, hogy belekapcsolódjon a versenybe és megéljék a férfi vagy a női identitásukat.

A szavazófülke magányában semmilyen elvásárnak nem kell megfelelnünk Fotó: Szabó Gábor - Origo

A gyermekvédelmi népszavazás sarkalatos kérdései

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

A fenti kérdések megválaszolásával megvédhetjük a gyerekeket a kéretlen LMBTQ-ideológiától és megvédhetjük a szülők jogát a gyermekeik nevelésére.

Azt hirdetik a progresszív ideológia képviselői, hogy nincs Isten, nincs haza, nem létezik olyan, hogy nemzet. Ha a család fogalma is relatív akkor lassan ember sem lesz többé.

Kedves Olvasó!

Isten hozott George Orwell Állatfarmján ahol minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél...

A valóság gyakran durvább, mint a fikció.

Orwell fiatal korában megismerkedett közelebbről a kommunista ideológiával, majd kezdeti rajongása után fokozatosan észrevette, hogy szélsebesen száguldunk az állatfarm irányába Forrás: Origo

Én a gyerekek védelme, az élet, a jövőnk mellett foglalok állást a hamis fényhozókkal és a mindent beterítő halál kultúrájával szemben. Minden kisgyereknek joga van az egészséges testi és lelki fejlődéshez. Mindenki csakis spirituális, szellemi és fizikai harmóniában tud létezni az összetett és bonyolult világunkban.

írta az élethez szükséges bölcs tanácsot Marcus Aurelius római császár.