A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Kedd
A többórás napsütés mellett nyugaton réteg-, keleten fátyolfelhők lehetnek az égen, de ezekből csapadék nem alakul ki. Délutánig erős, olykor viharos lesz az északnyugati szél. +5 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Szerda
Reggel északkeleten, délutántól délnyugaton lehet napsütés, máshol inkább rétegfelhős lesz az ég, de csapadék továbbra sem fordul elő. Reggel -4, délután +3°C körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök
A reggeli ködfoltok feloszlása után napközben északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és délután szórványosan várható havas eső, zápor, majd hózápor. Az északnyugati szél mind több helyen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. 2-7°C lesz.

Péntek
Észak, északnyugat felől felhőátvonulások lesznek, és elszórtan alakul ki hózápor. A hajnali órákban DNy-on néhány cm-es hó is hullhat. -1 és +4 fok közé gyengül a nappali felmelegedés. Erős marad az ÉNy-i szél.

Szombat
Marad a szeles idő gyakran megnövekvő felhőzettel. Elszórtan valószínű továbbra is hózápor, kisebb havazás. Reggel már kemény fagyok lesznek, délután is csak kevéssel alakul fagypont felett a hőmérséklet.