Fiatal lányokat fogadott be otthonába, majd visszaélve kiszolgáltatott helyzetükkel prostitúcióra és rablásra vett rá őket egy 37 éves szarvasi nő. A megszerzett pénzüket az utolsó forintig elvette, többször veréssel vette rá őket, hogy engedelmeskedjenek. A nő ellen rablás és emberkereskedelem miatt emeltek vádat, ami miatt fegyházbüntetés várhat rá.

A nő 2015-ben az egyik közösségi portálon ismerkedett meg egy akkor 16 éves fiatal lánnyal, akinek visszaélt rendezetlen családi életével, fiatal életkorával, befolyásolhatóságával, illetve biszexuális hajlamával, és mély érzelmi, szerelmi kapcsolatot alakított ki vele. Később azt is

elérte, hogy a fiatal lány Mátészalkáról Szarvasra költözött hozzá. A nő 2018 őszén ugyanilyen fórumon ismerkedett meg egy fiatal nővel,

aki korábban nevelőintézetben nevelkedett. Vele is szerelmi kapcsolatot alakított ki és a fiatal nő rövid időn belül hozzá költözött Siófokról.

A nő kihasználta két fiatal lány függőségi hajlamát, és kialakított egy kiszolgáltatott helyzetet, amelyben érzelmileg magához kötötte a két fiatal nőt azáltal, hogy eleinte törődést, szeretetet mutatott feléjük, befogadta őket, mintha családtagok lennének.

Később mindkét fiatalt rendszeresen megverte, ezért féltek tőle, és bármit megtettek neki, amire kényszerítette őket.

Így 2019-ben mindkét lányt rávette, hogy az ő szarvasi házában és más lakásokban prostituáltként dolgozzanak, és a megszerzett pénzt adják oda neki. Emellett többször Svájcba és Németországba vitte őket, hogy ott is prostituáltként dolgozzanak.

A két nő minimum 3 milliót forintot keresett, melyet teljes egészében átadtak fogvatartójuknak.Ezenkívül arra is rávette őket, hogy egy szarvasi férfitól különböző dolgokat lopjanak el úgy, hogy a nyugdíjas férfit előzőleg öntudatlanná teszik.

A nő és egyik áldozata 2018-ban elmentek az idős férfihoz, és miközben a fiatal nő elterelte a figyelmét,

az idősebb nő altató-nyugtató hatású szert tett a poharába, amitől a férfi elaludt. Ekkor közösen több mint 700.000 forintnyi pénzt, valutát, és különböző elektronikai cikkeket, köztük táblagépeket és laptopokat vittek magukkal.

2019 fogvatartójuk utasítására a két fiatal nő együtt jelent meg az idős férfinál és a kapott altató-nyugtató hatású gyógyszert az italába keverték, majd a házból 50.000 forintos értékben zsákmányoltak egy mobiltelefont, pénzt és némi fagyasztott húst és ételt.

A bíróság javasolta, hogy a nő letartóztatását az ítélethirdetés napjáig tartsák fenn.

Ezen felül az ügyészség fegyházbüntetést, vagyonelkobzást javasolt, illetve hogy kötelezzék a rablással okozott kár megtérítésére, emellett a közel 600.000 forintos bűnügyi költség megfizetésére.