Ketten meghaltak egy balesetben, ami Eger és Kerecsend között történt a 25-ös főúton. A vétkes sofőr túl gyorsan hajtott, ezért gázolta el az út mellett álló embereket. Az ügyészség vádat emelt ellene.

Eger és Kerecsend között, a 25-ös főúton egy autós a vizes úton megcsúszott, és az oldalára borulva az árokban állt meg. A kocsiban ketten utaztak, valamint 3 ember odament segíteni nekik, így végül öten álltak a kocsi mellett az úton és az árokban.

A férfi nem sokkal később hajtott arra az autójával, a megengedett sebességnél gyorsabban. Egy lejtős, jobbra ívelő kanyarban vette észre az út mellett álló embereket. Megijedt, fékezni kezdett és elrántotta a kormányt. A manővertől a kocsi megcsúszott és elütötte az embereket.

Forrás: Ügyészség.hu

A balesetben egy férfi aznap, egy pedig nagyjából egy hónappal később meghalt. Másik két személynek maradandó sérülése lett, az ötödik embernek pedig az álla tört el.

Az ügyészség vádat emelt a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje 3 év börtönbüntetésre és 4 évre tiltsa el a vezetéstől.