Több baleset is volt Békés megyében szerdán, ketten súlyosan megsérültek

baleset közlekedés elsőbbségadás
Összeütközött két személygépkocsi.
Vágólapra másolva!
Négy személyi sérüléssel járó, elsőbbségadás elmulasztása miatt okozott közlekedési balesetről is érkezett jelentés szerdán, Békés megyében - írja a police.hu. Két súlyos és két könnyebben megsérült személynek volt szüksége orvosi ellátásra, ketten elektromos járművel szenvedtek sérüléseket.
Vágólapra másolva!

Sarkadon, a Sarkadkeresztúri út és a Munkácsy Mihály utca kereszteződésében reggel 7 óra körül egy

balra kanyarodó autó sofőrje nem adott elsőbbséget,

így összeütköztek egy másik kocsival. A vétlen sofőr könnyebben megsérült.

A sarkadi baleset helyszíne Forrás: police.hu

Békésen, a Petőfi Sándor utcán reggel 8 óra magasságában egy elektromos kerékpárral közlekedő 78 éves férfi figyelmetlenül hajtott le az úttestre, nem adott elsőbbséget egy kocsinak, amikor az úttestre hajtott, így az autó elütötte. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Az elektromos kerékpáára közlekedő férfi súlyosa megsérült Forrás:police.hu

Békéscsabán, a Kőmíves Kelemen sor és a Lencsési út kereszteződésében délelőtt 11 óra után egy elektromos kerékpárral közeledő férfi miatt történt baleset, ő sem adta meg a jobbról érkezőnek az elsőbbséget. Az érkező autó elütötte, a férfi könnyebb sérülésekkel megúszta.

A baleseteket mindegyik esetben figyelmetlenség okozta Forrás: police.hu


Este 10 órakor pedig Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Batthyány utca kereszteződésében pedig egy idős gyalogos lépett le az úttestre figyelmetlenül, és elütötte egy autó. A 85 éves asszonyt a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba.