Kecskeméten még 2001-ben egy férfi többször megszúrt egy nőt a Halasi úton, de megzavarták és elmenekült, a rendőrség most vette őrizetbe a már 36 éves K. István kecskeméti lakost.

Még 2011. április 11-én Kecskeméten egy ismeretlen elkövető megtámadott egy akkor 27 éves nőt, akit a földre rántott, majd késsel többször megszúrt - írja a Police.hu. 

Az áldozat kiabálni kezdett, amit két férfi meghallott és a segítségére siettek, a támadó pedig elmenekült. 

Forrás: police.hu

A nyomozók a helyszíni szemle során minden lehetséges bizonyítékot összegyűjtöttek, valamint kihallgatták a tanúként szóba jöhető embereket. 

Megtalálták a közelben az elkövetés eszközét, egy fekete nyelű kést is, azonban az elkövető kilétére nem derült fény, így a nyomozást lezárták. 

Az ügyet a későbbiekben többször is elővették, végül egy új szakértői vélemény alapján ismét nyomozni kezdtek, majd januárban elfogták az emberölés bűntett kísérletével gyanúsítható K. István kecskeméti lakost.

A jelenleg már 36 éves férfit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.