Metró alá löktek egy nőt, azonnal szörnyethalt

Vágólapra másolva!
Egy 61 éves hajléktalan férfi a mozgó szerelvény elé lökött egy várakozó nőt január 16-án a new yorki Times Square-en lévő metróállomáson. A nőnek esélye sem volt a túlélésre, a tragédiát az egyik biztonsági kamera rögzítette - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 61 éves Simon Martial nem tagadta, hogy egy mozgó metrószerelvény alá lökött egy nőt. A Times Square állomás biztonsági kamerái azt is rögzítették, hogy a férfi agresszívan először egy másik nőt közelített meg, majd hirtelen Michelle Gohoz fordult és határozottan letaszította a peronról. Ezután a férfi elmenekült a helyszínről, de nem sokkal később feladta magát egy közlekedési rendőrnek.

A 40 éves Michelle Go életét már nem tudták megmenteni, azonnal szörnyethalt. Martial azt állította, hogy azért tette, mert ő „Isten". Martial nővére az eset kapcsán elmondta, hogy bátyja korábban mentális problémákkal küzdött, többek között skizofréniát diagnosztizáltak nála, több mint 20 évvel ezelőtt. Elárulta, hogy testvére állapota azután romlott meg, hogy édesanyjuk 23 évvel ezelőtt meghalt.