B.szd ki, kretén, lóf.sz, s.ggem - így gyalázkodnak baloldali politikusok - videók

Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány, Agresszív Gyurcsány,
Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány, Agresszív Gyurcsány,
Vágólapra másolva!
Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje az elmúlt időszakban gyakorlatilag hetente tesz újabb és újabb felháborító, magyarok millióit szidalmazó kijelentéseket. Ezzel viszont nincs egyedül, hiszen Jakab Péter, Szabó Tímea és Gyurcsány Ferenc is viselkedett már vállalhatatlan módon az emberekkel.
Vágólapra másolva!

Szabó Tímea az utcán trágárkodott egy újságíróval

Bokor Gábor, a Pesti Tv riportere még tavaly novemberben kérdezte volna a Városháza-botrányról Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét, Karácsony Gergely párttársát, aki erre agresszíven, egy képviselőhöz nem méltó módon nyilvánult meg:

"Beszélek, nem baj? Te eszetlen! Beszélek, te hülye gyerek, hát baszd ki, tényleg! Ezt nem hiszem el!" – fogalmazott az országgyűlési képviselő a Pesti TV riporterének címezve szavait.

Trágyával etetett gombák a rezsicsökkentés támogatói

Korábban beszámoltunk róla, hogy Márki-Zay Péter azt mondta egy fórumon az illegális bevándorlás ellenzőiről és a rezsicsökkentés támogatóiról, hogy sötétben tartott, trágyával etetett gombák.

Márki-Zay szerint a Fidesz támogatói fogyatékosok

A baloldal jelöltje nemrég szokásos vasárnapi élő jelentkezésében a Fidesz támogatóit „fogyatékosnak" nevezte. Márki-Zay folyamatosan azt hangoztatja, hogy mennyire fontos számára a szeretet, miközben rendszeresen aláz meg olyan embereket, akik nem értenek egyet a politikájával.

„Én azt mondtam, hogy Szeged. Nem India, Szeged. Elnézést kérek, de hogy ha annyira fogyatékosok szegény fideszes propagandisták – és a fogyatékos az nem jó szó, mert a fogyatékosokat szeretjük –, nyilvánvalóan az ő szellemi képességük, nem azt mondom, hogy tökéletes, de nem a szellemi képességükkel van baj, hanem a végtelen aljasság és gonoszság jellemzi ezt a tolvajtársaságot" – mondta Márki-Zay.

Forrás: Origo

Czeglédy Csaba kreténnek nevezett egy újságírót

"Kretén" – eddig terjed Gyurcsány Ferenc felfüggesztett ügyvédjének szókincse. Czeglédy Csabát a szombathelyi városházán kérdezte A Riporter műsorvezetője, Bohár Dániel; az önkormányzati képviselő azonban útszéli módon nyilvánult meg. Czeglédy Csabának akkor már az ügyvédi engedélyét is felfüggesztették, ugyanis egy hatmilliárd forintos adócsalási bűnügy fűződik a nevéhez. A baloldal táskás emberének nevezett, jogerősen elítélt bűnöző, Czeglédy korábban Szarvas Szilveszterrel, a Pesti TV hírigazgatójával is példátlanul agresszíven viselkedett.

Márki-Zay veréssel fenyegetett meg egy embert a Tranziton

Márki-Zay még tavaly augusztusban vett részt Tihanyban a Tranziton, ahol Hollik Istvánnal vitatott volna meg szakpolitikai kérdéseket. A beszélgetés során a hungarofóbiának a témakörére terelődött a szó, amely során elhangzott a következő három mondat:

„Márki-Zay Péter: Az a hungarofób, aki ide juttatta az országot, az a... meg aki onnan kiabál, és nem mer idejönni...
Riporter: Várjon egy picit! Ne, ne, ne! Legyen kicsit kulturált...
Márki-Zay Péter: (kiintve a közönség felé) Gyere ide!

Márki-Zay tehát fizikai erőszakkal fenyegetett meg valakit, aki vele nem ért egyet.

Jakab Péter trágárul fenyegetőzött és kiabált egy munkásemberrel

Tavaly nyáron számoltunk be róla, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke trágárkodik és üvöltözik egy munkásemberrel, aki csupán a dolgát akarja végezni, de a köznyelvben igen gyakran Gyurcsány bohócának nevezett Jobbik-elnök ebben akadályozza. Jakab erre úgy reagál, hogy feljelentéssel fenyegeti meg a munkásembert.

Ha a seggembe tolja azt a gépet, akkor jobb lesz? - mondta Jakab, valamint a "van három perced" kijelentés is elhangzott a szájából, amivel arra utalt, hogy ha a munkás nem teszi azt, amit kért, akkor fizikai erőszakhoz folyamodik majd.

Gyurcsány Ferenc agresszíven megfenyegetett egy embert egy utcai rendezvényen

A DK elnöke és a baloldal vezetője még tavaly szeptemberben fenyegetett meg egy embert az utcán.

Azt javaslom magának: nagyon gyorsan fogja be a száját, és viselkedjen rendesen! Megértette?" – mondta Gyurcsány rendkívül agresszív stílusban, vérvörös fejjel. A felvételen tisztán látszik, hogy nem kellett sok ahhoz, hogy a bukott miniszterelnök öklöt emeljen egy járókelőre.

Hadházy Ákos trágár felirattal zavarta meg a Parlament működését

Hadházy Ákos korábban megpróbálta megzavarni az Országgyűlés ülését, de nem sikerült a célját elérnie. Az akkor még független (most momentumos) képviselő a kormány tagjainak felszólalásai alatt különféle táblákat lógatott be a házelnöki pulpitus fölé, az egyiken például egy rendkívül trágár mondat szerepelt.

Hadházy Ákos feliratot tart Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt felszólalása alatt az Országgyűlés plenáris ülésén, 2019. október 21-én Forrás: Origo