Soproni Tamáshoz köthető korrupciógyanús ügyekről írt búcsúzóul a távozó MSZP-s

Fekete-Győr András, Nemes Balázs, Soproni Tamás
A kamuelnök, a buzivadász és a puccsista - a momentumos elit
Vágólapra másolva!
A Kontra birtokába került Bálint György terézvárosi képviselő kilépési nyilatkozata, amelyben többek között a momentumos polgármester állítólagos piszkos ügyleteiről tájékoztatta a szocialista vezérkart. Állítása szerint a saját hatalmuk bebetonozásával foglalkozó Kunhalmi Ágnesék nem akartak tudomást venni a helyi baloldali összefogást érintő kellemetlen ügyekről, és a konfrontáció elkerülése érdekében inkább elengedték a kezét. A Kontra úgy tudja, egy túlárazott kerületi projekt volt az utolsó csepp a pohárban, emiatt döntött a távozás mellett.
Vágólapra másolva!

Tavaly év végén Bálint György, terézvárosi önkormányzati képviselő viharos körülmények között lépett ki az MSZP-ből. Távozására azután került sor, hogy konfrontálódott Soproni Tamás momentumos polgármesterrel, akit egyébként jó ideje korruptnak tart.

Most a Kontra birtokába került az MSZP társelnökeinek címzett kilépési nyilatkozata. Levelében amellett, hogy támadta a szocialista vezetést, finoman arra célozgatott, hogy a terézvárosi baloldal közel sem makulátlan.

Két konkrét korrupciógyanús ügyet is szóba hozott, amiről állítása szerint tájékoztatta a helyi képviselőket és korábbi pártja vezetőit, mégsem volt semmilyen visszhangja. A Kontra úgy tudja, egy túlárazott kerületi projekt volt az utolsó csepp a pohárban, emiatt döntött a távozás mellett.

A teljes tényfeltáró írást itt olvashatja.