Márki-Zay Péter nevetgélve beszélt arról, hogy sértegette a fogyatékkal élőket

Vágólapra másolva!
Nevetgélve beszélt arról Márki-Zay Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy megsértette a fogyatékkal élőket. Bocsánatot továbbra sem volt hajlandó kérni, az erre vonatkozó kérdésre mellébeszélt.
Vágólapra másolva!

Nevetgélve az élő műsor varázsának nevezte Márki-Zay Péter, hogy vasárnapi Facebook-bejelentkezésében a fogyatékkal élőket sértegette.

Ahogy azt megírtuk, Gyurcsány Ferenc jelöltje, Márki-Zay Péter újabb társadalmi csoportot nevezett ki ellenségének, ezúttal a fogyatékossággal élőkbe rúgott bele, amikor „fogyatékosoknak" minősítette a Fidesz támogatóit, a kifejezést negatív jelzőként használva. A baloldali jelölt vállalhatatlan kijelentéseit rengeteg, a fogyatékossággal élő emberek érdekképviseletét ellátó szervezet is elítélte.

Márki-Zay azonban nem volt hajlandó bocsánatot kérni, és ez nem változott az ATV Egyenes Beszéd című műsorában sem. A bocsánatkérésre vonatkozó kérdésre mellébeszélt: azt kezdte el mondani, hogy egy ellenzéki lap "bebizonyította", hogy ő nem is utálja a fogyatékkal élőket (itt egyébként Márki-Zay elszólta magát, amikor ellenzéki lapról beszélt, azonnal bocsánatot is kért - ezért, persze, kért - és módosított - a baloldali hazugságnak megfelelően - "függetlenre").

Bocsánatot a fogyatékkal élőktől Márki-Zay ezúttal sem kért.