A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Szerda
A Tiszántúlon egész nap borult, párás idő lesz, sűrű, zúzmarás ködfoltok is lehetnek, illetve szállingózhat a hó. Máshol változóan felhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. A legtöbb napsütés a középső tájakon várható. Az északnyugati szél megélénkülhet. A Tiszántúlon 0, máshol +5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtök
Északkeleten még mindig tarthatja magát a zúzmarás köd, máshol délnyugat felől csökken a felhőzet átmenetileg. Estefelé északnyugat felől egy hidegfront miatt lesz felhősödés. Eleinte a DNy-i, majd az ÉNy-i szél élénkül meg. +6 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Péntek
Hajnalban még előfordulhat vegyes csapadék, majd az erős, olykor viharos északnyugati szél hatására csökken a felhőzet. Délután felhőátvonulások lesznek, de csak néhol fordulhat elő zápor. Marad a +5, +6 fok körüli maximum.

Szombat
Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól egyre többfelé valószínű vegyes csapadék (hó, eső, havas eső). Erős lesz a szél. A csúcsérték 3 és 7 fok között változik.

Vasárnap
Hajnalban még előfordul vegyes, majd egyre inkább folyékony halmazállapotú csapadék. Napközben aztán csökken a felhőzet. Akár +10 fok is lehet.