Kezében fogta újszülöttjét a frissen műtött nő, amikor párja egy flakonnal állon vágta

családon belüli erőszak bántalmazás
Vágólapra másolva!
Hosszú időn keresztül verte, és tartotta rettegésben élettársát egy férfi. A terhessége alatt is ütötte, és akkor is, amikor a nő a császármetszés után hazakerült. A legutolsó alkalommal pont ekkor ütötte meg egy flakonnal úgy, hogy a nő kezében ott volt a kisbabájuk. A férfi nem sokkal korábban szabadult. Szintén nőverés volt börtönben, az akkori barátnőjét többször is brutálisan megverte.
Vágólapra másolva!

A férfi 2019 nyarán szabadult három és fél éves börtönbüntetéséből, amit szintén családon belüli erőszakért kapott. Kevesebb, mint egy év után már együtt élt egy másik a nővel.

Őt is, már a kapcsolatuk elején is rendszeresen verte féltékenysége miatt. Az egyik nap

nem tetszett neki, hogy a nőt felhívta a szüleinél dolgozó egyik munkás, ezért addig szorította az arcát, amíg a szája belülről felrepedt.

Máskor egy telefonon történt születésnapi köszöntés volt a probléma, ekkor trágár módon hangosan szidni kezdte, aztán

meglökdöste, karját szorította, és leköpte.

A nő már terhes volt, amikor ismét nekiesett, mert nem tetszettek neki az albérletek, amiket a nő talált. Amikor a nő válaszul a kocsikulcsát magához véve el akart menni, fellökte, rángatta és megütötte azt kiabálva, hogy ezt az egészet a nő

Akkor bántalmazta utoljára, amikor az

császármetszést követően otthonukban, frissen műtött hasánál meglökte, aztán egy flakonnal állba vágta az újszülöttet tartó nőt.

A Marcali Járási Ügyészség testi sértés és kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a férfi ellen.

Címlapi képünk illusztráció.