Nevessünk a képükbe, gúnyoljuk ki a papírjaikat. Ezek az egyetemi diplomák értéktelenek - mondta el David Azerrad, a washingtoni Hillsdale College politikatudományi professzora a Koskovics Zoltánnal, az Alapjogokért Központ elemzőjével folytatott podcast beszélgetésében. Azzerad szerint a progresszív baloldal az abszurd humor megtestesítőjévé vált, és erre kell rámutatnia a jobboldalnak, ezt kell eszközként használni. A professzor a baloldal hatalomra kerülése ellen egy határozottabb, agresszívebb jobboldali stratégiát vár.

David Azerrad, a washingtoni Hillsdale College politikatudományi professzora a podcast beszélgetésben kiemelte, hogy

egy sokkal férfiasabb, agresszívebb, konfliktuskereső stratégiát szeretne látni, amellyel a baloldal képébe lehet nevetni.

Nevessünk a képükbe, gúnyoljuk ki a papírjaikat. Ezek az egyetemi diplomák értéktelenek

- mondta el Azerrad, majd kiemelte, hogy

a progresszív baloldal az abszurd humor megtestesítőjévé vált, és erre kell rámutatnia a jobboldalnak, ezt kell eszközként használni.

David Azeradd professzor szerint a jobboldal túl tisztelettudó módon áll hozzá például a felsőoktatáshoz.Forrás: Hillsdale College

A professzor a baloldal hatalomra kerülése ellen egy határozottabb, agresszívebb jobboldali stratégiát vár.

Kit érdekel, ha a Harvardra jártál? Vagy a bőrszíned miatt vettek fel, vagy mert a szüleid is oda jártak? A Harvardot pedig nem érdekli az oktatásod. Valószínűleg nem beszélksz idegen nyelveket. Valószínűleg nem olvastad Homéroszt, miért kellene? Hogy engem lenyűgözzön a harvardi diplomád?

- tette fel a kérdéseket, majd hangsúlyozta, hogy

a jobboldal túl tisztelettudó módon áll hozzá például a felsőoktatáshoz.

Annyi bizonyos, hogy a "woke" baloldalnak nincs humora. Túlságosan el vannak telve a "szentségeikkel", pont mint minden más vallási fanatikus. A vallási fanatikusok nem a humorérzékükről ismertek

- zárta gondolatait az amerikai professzor.