Megvertek és leszúrtak egy férfit egy VII. kerületi szórakozóhely előtt - videó

Vágólapra másolva!
Egy erzsébetvárosi szórakozóhely előtt megvertek és megszúrtak egy férfit. A budapesti rendőrök két gyanúsítottat elfogtak, a harmadik feladta magát - írja a police.hu.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya súlyos testi sértés és garázdaság miatt folytat eljárást három fővárosi férfival szemben, akik január 9-én éjjel egy bárban megtámadtak egy embert, aki súlyosan megsérült.

A társaság szóváltásba keveredett egy férfival, akit szidalmazni kezdtek, majd el akarták zavarni a szórakozóhelyről, miközben megszúrással és veréssel fenyegették. A provokált férfi el akarta hagyni a klubot, ám követték,

majd az utcára kilépve egyszer hason szúrták, megütötték és elmenekültek.

A fővárosi rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, és elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A 32 éves T. Istvánt január 24-én délután Szigetszentmiklóson, a 27 éves R. Zsoltot január 27-én reggel egy IX. kerületi lakásban a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály segítségével fogták el. Harmadik társuk, a 38 éves B. Szilveszter január 25-én reggel önként megjelent a rendőrségen.

A fővárosi nyomozók B. Szilvesztert és R. Zsoltot csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, míg T. Istvánt súlyos testi sértés, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, mindhármukat őrizetbe vették.