A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Hétfő
Napközben erősen megnövekszik a felhőzet, és a délutáni óráktól északnyugat felől szórványosan várható csapadék: nagyrészt eső, de a magasabban fekvő tájakon havas eső, hó is lehet. Délelőtt a délnyugati, délután az északnyugati szél élénkülhet meg. 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Kedd
Az erős, olykor viharos északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, záporos csapadék lehet csak. Estétől aztán erős felhősödés várható, és többfelé kezdődik havazás, havas eső. +4, +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda
Reggelig a délnyugati tájakat leszámítva több helyen lesz csapadék: a Tiszántúlon nagyrészt hó, máshol eső, havas eső, hó vegyesen hullhat. Később csökken a felhőzet, és ismét nagy területen erősödik meg az északnyugati szél. 4 és 9 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtök
Fátyolfelhős, száraz időre van kilátás. A kezdetben még erős északnyugati szél fokozatosan gyengül. Marad a 6-7 fok körüli enyhe idő.

Péntek
Erősen felhős idő valószínű, de csak estétől alakulhat ki havas eső, eső. A déli, délnyugati szél estétől északnyugatira fordul és megélénkül. 3-9 fok ígérkezik délután.