Körözött bűnözőkkel és szabályszegőkkel szemben intézkedtek a tolnai rendőrök

Vágólapra másolva!
Több emberrel szemben is intézkedtek a rendőrök Tolna megyében: volt, akit közlekedési szabályszegések, mást meg nem fizetett pénzbírság miatt fogtak el, de akadt olyan is, aki nem kezdte meg a korábban kiszabott büntetését. A rendőrök három embert börtönbe is juttattak.
Vágólapra másolva!

Sok dolga akadt a tolnai rendőrök február 1-én. Egy nap alatt ugyanis több embert is elfogtak, akiket később börtönbe juttattak. A rendőrök egy Szekszárdhoz közeli településen ellenőriztek egy autóst,

akiről megállapították, hogy a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság meg nem fizetett bírságok miatt körözést rendelt el ellene, ezért magukkal vitték.

Hasonló eset miatt fogtak el egy másik férfit Szekszárdon. Őt a helyi kapitányság körözte a pénzbírság meg nem fizetése miatt. Még ezen a délelőttön

egy helyi lakosra is ecsaptak, akit börtönbe vittek, ugyanis Szekszárdi Törvényszék körözte, mert nem vonult be jogerős büntetését letölteni.

Forrás: Police.hu

A szekszárdi rendőrök emellett

öt embert hallgattak ki különböző szabályszegések miatt. Két olyan sofőrt ellenőriztek, akik jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt közlekedtek.

Az egyikük ráadásul egy olyan autót vezetett, melyet a forgalomból már kivontak, és érvényes felelősségbiztosítást sem kötöttek rá. Mindkettőjük ellen szabálysértési- és büntető feljelentést tettek - írja a Police.hu.