Mentőautó szenvedett balesetet Újbudán, többen megsérültek

Budapest, 2022. február 3. Összeroncsolódott személyautó a főváros XI. kerületében, a Dombóvári út és a Fehérvári út kereszteződésében 2022. február 3-án. A jármű összeütközött egy mentőautóval, többen megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Mentőautó ütközött össze egy kocsival csütörtökön Budapest XI. kerületében, a Dombóvári út és a Fehérvári út kereszteződésében, többen megsérültek. A baleset miatt néhány villamos vonalán pótlóbuszok járnak.
Vágólapra másolva!

Frissítés: A villamosok újra a teljes útvonalon közlekednek.

Korábban írtuk: A Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön a BKK Info oldalon közölte: baleset miatt nem jár a 17-es és a 41-es villamos Újbuda-központ és Albertfalva kitérő között, a 47-es villamos pedig a Szent Gellért tér-Műegyetem és Albertfalva kitérő között.

Összetört mentőautó a főváros XI. kerületében, a Dombóvári út és a Fehérvári út kereszteződésében 2022. február 3-án Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Mentők látnak el egy sérültet a baleset helyszínén Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Móricz Zsigmond körtér és Albertfalva kitérő között pótlóbusz jár - írták.

Összeroncsolódott autó a Dombóvári út és a Fehérvári út kereszteződésében Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel azt közölte: a mentőautót egy sérülthöz riasztották, a jármű megkülönböztető jelzéseit használva haladt a megadott cím felé, amikor összeütközött egy személyautóval.

A baleset következtében a kocsiban ülő férfi súlyos fejsérülést szenvedett, a mentőszemélyzet tagjait vizsgálat céljából szintén kórházba szállították - írták.