Vágólapra másolva!
Rátámadt a párjára egy nő a budapesti Blaha Lujza téri aluljáróban. Ezt a férfi nem hagyta annyiban és visszatámadt ollóval. A nő életveszélyesen megsérült. A Fővárosi Főügyészség munkatársai mindkettejüket börtönbe küldenék.
Vágólapra másolva!

A 35 éves férfi és a 43 éves nő hajléktalanként élt négy évvel ezelőtt. 2019. március 8-án este a Blaha Lujza téri aluljáróban egy társaságában zenét hallgattak, aztán a részeg nő táncolni kezdett. A pár azon veszett össze, hogy a nő nem akart felmenni az aluljáróból az akkor már szintén részeg élettársával, ráadásul valaki másvalakit ölelgetett. Egy kicsit még táncolt, majd rátámadt az élettársára.

Megrúgta és többször meg is ütötte, aztán folytatta a táncolást.

A férfi hátulról átkarolta a nőt, de ő kiszabadult, és megint megütötte az élettársát, aztán egymással szemben vitatkozni kezdtek. Kis idő elteltével a nő arrébb lépett, de a férfi nem hagyta annyiban. Követte és folytatta a vitát, mire a nő megint rátámadt.

Kétszer meglökte és megütötte.

A vita hevében a férfi előkapott egy ollót, amivel megszúrta a nőt. Életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A szakértők szerint a megtámadott testtájékra, az elkövetés eszközére, az erőbehatásokra, illetve az elszenvedett sérülésekre figyelemmel a nő akár bele is halhatott volna a támadásba, amibe a férfi legalább belenyugodott.

Amint az ollós támadó elhagyta az aluljárót, a Dohány utcában belekötött egy férfiba.

Többször meglökte és ököllel is arcon vágta.

Áldozata a földre került, de komolyabban nem sérült meg.

A Fővárosi Főügyészség a támadó férfival, mint visszaesővel, szemben emberölés kísérlete és garázdaság miatt, a nő, mint többszörös visszaeső ellen pedig garázdaság miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A főügyészség a vádlottakkal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

A férfi most is börtönben van, egy másik bűncselekmény miatt.

Egy felvételt is közzétettek, amelyen látható, amikor a nő táncol és rátámadt a férfira támad, aztán a férfi átkarolja, a nő pedig kiszabadul, és meg rátámad az élettárására.