Kovács Zoltán: Az európai döntéshozók is eltorzított hírekből tájékozódnak

KOVÁCS Zoltán
MTI/Varga György
Vágólapra másolva!
Magyarország 2010 óta érzi negatív hatásait annak a nemzetközi gyakorlatnak, amelyet most a Soros-hálózat emberei a saját szavaikkal mutatnak be - mondta a Magyar Nemzetnek a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Kovács Zoltán a lap pénteki számában megjelent interjúban úgy vélte, az lehet a megoldás, ha minden esetben reagálnak az eltorzított tényekre, amelyek a nyugati sajtóban megjelennek Magyarországról, azon viszont még dolgozniuk kell, hogy ez el is jusson a nyugat-európai közvéleményhez.
Vágólapra másolva!

Az államtitkár az elmúlt napokban nyilvánosságra került nyilatkozatokra reagált,

Az államtitkár kijelentette, az elmúlt két hétben napvilágra került néhány hír alapján mindenki számára nyilvánvalóvá válhat, hogyan működik a Soros-hálózat.

- mondta.

Forrás: MTI/Varga György


Megjegyezte, sok százan, sok ezren tevőlegesen részt vesznek ebben a folyamatban: a Soros-hálózat az elmúlt 30-40 évben épült ki gyakorlatilag az egész világon.

- vélte Kovács Zoltán. Szerinte nem szabad eltorzított tényeket vagy véleményeket szó nélkül hagyni, reagálni kell, és létre kell hozni azokat a csatornákat, amiken keresztül a kormány el tudja juttatni az érintettekhez a valós információkat.

- hangoztatta a politikus.

Kovács Zoltán szerint az is mindenkinek egyértelművé vált, hogy a globalistákat valójában nem érdekli ez a térség.

- fejtette ki, hozzátéve, az Európán belüli országok között is alapvető különbségek vannak, de ez nem érdekli őket.

- hangsúlyozta.

Kovács Zoltán arról is beszélt, hogy a választások közeledtével ismét a magyar választási rendszert támadja a Soros-hálózat, "pedig a mi rendszerünkben tényleg a leadott szavazat számít, ezért emésztik meg nehezen, hogy Orbán Viktor három választást nyert meg egymás után".

- válaszolta Gulyás Gergely a Magyar Nemzetnek azzal kapcsolatban, hogy egy hangfelvétel szerint hazugságokon alapuló nemzetközi kampány folyik Soros Györgyhöz köthető szervezetek közreműködésével Magyarország ellen.

A Miniszterelnökséget vezető miniszteri szerint semmi újszerű nincs a történetben.

- jegyezte meg Gulyás Gergely.