Egy Fejér megyei férfi hónapokon keresztül rendszeresen megerőszakolta a 7 éves lányát, amit a két fiának végig kellett néznie. A bíróság elítélte a férfit.

A férfi 2012-ben kezdett élettársi kapcsolatot egy nővel, akitől egy lány és két fiúgyerekük született. A férfi rendszeresen megverte az élettársát, a nő ezért többször elköltözött.

2020 októbere és 2021 február 14-e között a férfi kihasználta, hogy az élettársa dolgozik és nincs otthon, valamint azt, hogy a hétéves lányuk betegség miatt többször nem ment iskolába. Ilyenkor többször is megerőszakolta a kislányt, amit a fiai is végignéztek. Őket azzal fenyegette meg, hogy ha elmondják bárkinek, mit láttak, akkor megveri őket.

Képünk illusztrációForrás: --

A nő 2021. február 14-én este élelmiszert vett, mialatt a férfi otthon tartózkodott a három gyerekkel. A férfi a bejárati ajtót kulcsra zárta, majd megerőszakolta a lányát a másik két gyerek előtt. A hazaérkező élettársa az ablakon benézve látta meg, hogy mi történik, majd felelősségre vonta a férfit, aki elment otthonról.

A bíróság szexuális erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt 19 év börtönbüntetésre ítélte a férfit, valamint megszüntette a szülői felügyeleti jogát és eltiltotta minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel foglalkozhatna.

Az ítélet nem jogerős, mert a férfi és a védője fellebbezett.