Holttestet találtak egy családi házban Csepregen. Több helyen azt írják, gyilkosság történt. Ezt megerősíti, hogy a rendőrök az ügyben büntetőeljárást indítottak. Ami biztos, hogy az áldozat egy két és fél éves gyerek. A Veol információ szerint, az áldozat mellett még egy kisgyerek, egy 7-8 hónapos csecsemő volt a házban, és az apjuk, aki megporóbálthatott öngyilkos lenni. 

A rendőrséget kedden délelőtt, 10 óra 45 perckor értesítették, hogy holttestet találtak egy családi házban Csepregen.

A helyszínelés jelenleg is tart, a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

Családi dráma CsepregenForrás: Unger Tamás/Vas Népe

A Tények úgy tudja, egy kisgyereket öltek meg. Információik szerint egy ötgyerekes család él a házban, ahol a gyilkosság történt. 

Közben több helyen azt írják, az áldozat egy 2,5 éves kisgyerek. 

Megkeresésünkre a rendőrök azt mondták, halálának körülményeit még vizsgálják. Az MTI értesülései szerint a testén sérülések nyomait találták.

Forrás: Unger Tamás/Vas Népe

A Vaol.hu úgy tudja, délelőtt 

az apa volt otthon a két kisebb gyerekével, állítólag először a katasztrófavédelem és a mentősök vonultak ki azzal, hogy a házban szén-monoxid-mérgezés történt, 

ezt azonban később kizárták.

Forrás: Unger Tamás/Vas Népe

A Vaol meg nem erősített információi szerint  az apa öngyilkos akart lenni, de túlélte, a mentősök kórházba vitték, a család legkisebb gyermekét, egy 7-8 hónapos kisfiút pedig a helyszínelés közben vittek el a házból. 

Több, a helyszínen készült fotón is látszik, hogy egy karonülő kisgyereket hoznak ki a házból. 

Forrás: Unger Tamás/Vas Népe

Azt nem tudni, hogy az anya a tragédia idején hol volt.