Egy két és fél éves kisfiú halt meg Csepregen, az egyik családi házban a múlt héten. Az elsődleges információk szerint az apa ölte meg a fiút, a rendőrség is büntetőeljárást indított az ügyben. Most, a Blikk információi szerint a fiú a betegségébe halhatott bele.

A fiú holttestét kedden délelőtt találták meg a házban. A testén sérülések voltak, az apa pedig végezni akart magával, a rendőrség pedig büntetőeljárást indított az ügyben. Mindezek miatt az elsődleges információk szerint az apa ölhette meg a fiát.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezzel szemben a Blikk információi szerint a fiúnak gyulladásos betegsége volt, és ebbe halt bele. A rendőrségi nyomozás arra is kiterjedhet, hogy kapott-e a fiú megfelelő ellátást a betegsége miatt, valamint hogy volt-e vele valaki, amikor meghalt.

Egy helyi nő szerint az óvodából már korábban is értesítették a gyámügyet az óvodába járó 3 gyerek miatt. A gyerekek most ideiglenes felügyelet alá kerültek.

Ahogy azt korábban megírtuk, a férfi értesíthette a hatóságokat, hogy a fia fulladozik, valószínűleg szén-monoxid-mérgezés miatt. A tűzoltók azonban nem mértek a helyszínen szén-monoxidot, a gyerek viszont már halott volt és külsérelmi nyomok voltak rajta. Az apa megpróbált öngyilkos lenni. A mentők a férfit kórházba vitték, a házból ők hoztak ki egy pár hónapos csecsemőt.