Visszalépett Karácsony embere, a halálos balesetével viccelődő Gér Mihály

Vágólapra másolva!
Gér Mihály visszalépett az országgyűlési választáson való indulástól, mivel botrányos kijelentések láttak napvilágot tőle egy 2016-os általa okozott halálos baleset kapcsán.  
Vágólapra másolva!

Visszalépett a jelöltségtől Gér Mihály, a Karácsony-párt Párbeszéd politikusa, a baloldal Pest megye 10-es jelöltje. Gér a Facebookon kiadott közleményében beismerte, hogy valóban ő tett embertelen megjegyzéseket egy privát Facebook-csoportban a gázolásos balesete áldozataira, akik közül az egyik a helyszínen meghalt, a másik pedig maradandó egészségkárosodást szenvedett.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gér Mihály, a Karácsony-párt Párbeszéd politikusa, a baloldal Pest megye 10-es jelöltje 2016-ban az Andrássy út egyik zebráján elütött egy fiatal párt Budapesten. Az elütött fiú a helyszínen meghalt, a lány mozgássérült lett. Gér Mihály az esetet követően szinte dicsekedve számolt be tettéről a Facebook egyik zárt csoportjában, és erről képernyőmentések jutottak el a BENNFENTES-hez. Kommentje szerint a fiatal párból a fiú a helyszínen meghalt, de "a csajt csak megnyomorítottam". "Azt hitték, erősebbek a quattrónál" - írta érzéketlenül egy másik kommentben.