Családbarát munkahely elismerést kapott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Családbarát Magyarország Központtól, a minősítést elismerő táblát Papp Dániel vezérigazgató avatta fel az MTVA székházában kedden.

Papp Dániel az eseményen kiemelte, hogy a család a társadalom legkisebb, de legfontosabb csoportja, amely az élet minden területét átszövi, ezért a cég kötelező feladatának tekinti, hogy műsoraiban, magazinjaiban bemutassa a család fontosságát.

A vezérigazgató azért is fontosnak tartja, hogy a családot a lehető legtöbb formában bemutassák tartalmaikban, mert azzal fontos üzenetet közvetítenek a társadalom felé is.

Papp Dániel vezérigazgató felavatja a Családbarát Magyarország Közpon családbarát munkahely minősítést elismerő táblát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában 2022. február 15-énForrás: MTI/Máthé Zoltán

A vállalat emellett folyamatosan törekedett arra is, hogy családcentrikus intézmény legyen - mondta, ismertetve, hogy táborokat szerveztek gyerekeknek és kiemelten figyeltek a családos munkavállalókra.

Papp Dániel azt is mondta, hogy a cég ezután is mindent megtesz majd, hogy családcentrikus vállalat legyen, és törekszik arra, hogy még több műsorban megjelenjen a család.