Hernádi Judit, Gálvölgyi és Farkasházy így reagált Márki-Zay fasisztázására - videó

Vágólapra másolva!
Mi a közös Gálvölgyiben, Hernádiban, Farkasházyban és Demszkyben? Hogy mindegyik rámcsapta a telefont! - írta Bohár Dániel riporter amellé a videó mellé, amit a közösségi oldalára töltött fel. A PestiTV riportere, a Megafon tagja csak annyit szeretett volna megtudni, hogy az említettek mit gondolnak Márki-Zay Péter fasiszta szövetségéről. Hozzátette: a máskor aggódók valamiért most csendben vannak.
Vágólapra másolva!

Bohár Dániel a Facebookra feltöltött videóban elmondta, hogy azért hívta fel telefonon Gálvölgyi Jánost, mert a színész sokszor meg szokott nyilvánulni politikai kérdésekben is, és Bohár kíváncsi volt rá, mi a véleménye Márki-Zay Péter legutóbbi kijelentéséről. Demszky Gábor volt főpolgármester nem akart nyilatkozni, Juszt László újságíró pedig azt mondta, hogy nincs miről beszélni. Hernádi Judit szinte magából kikelve, fennhangon azt mondta:

Farkasházy Tivadar a kérdést sem várta meg, egyből rávágta a telefont Bohár Dánielre.

Mint arról az Origo korábban beszámolt, Márki-Zay Péter baloldali jelölt szombaton arról beszélt, hogy a baloldali összefogáson belül a fasisztáknak és a kommunistáknak is van képviseletük. Nem sokkal ezután persze megpróbálta letagadni saját szavait, és zavaros magyarázkodásba kezdett. Márki-Zay azonban nem először beszél a baloldali összefogáson belüli fasisztákról: korábban a Jobbikról beszélt így.