Magyarországot valójában a gyermekvédelem miatt akarják megbélyegezni

European Court of Justice, Európai Unió Bírósága, Kirchberg, Luxemburg
Vágólapra másolva!
Hónapok óta tartó politikai bosszúhadjárat újabb állomása a mai. Magyarországot valójában a gyermekvédelem miatt akarják megbélyegezni. Brüsszel nem akar belenyugodni abba, hogy Magyarország nem enged a nyomásgyakorlásnak, a gyermekeket célzó LMBTQ-propaganda megállítására is törvényt hozott, sőt még népszavazást is kiírt - írja a Fidesz közleményében, melyben az Európai Bíróság ítéletére reagál. 
Vágólapra másolva!

Ezért perelték be Magyarországot, ezért indították az egész jogállamisági dzsihádot, ezért akarják megbélyegezni, elítélni és megbüntetni hazánkat, írja a kormánypárt közleményében. Kiemelik:

Brüsszelben előre meg volt írva az ítélet Magyarország ellen, kihirdetését pedig a magyar választásokra időzítették, így akarják a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldalt hatalomra segíteni.

A közlemény emlékeztet, a baloldal miniszterelnök-jelöltje maga megmondta, hogy a baloldal hatalomra kerülése „főnyeremény lenne Brüsszelnek", hiszen a baloldali kormány beengedné az LMBTQ-propagandát is az óvodákba és iskolákba is.

Április 3-án védjük meg a gyermekeinket, védjük meg Magyarországot!

- zárul a Fidesz közleménye.