Elrabolta volt élettársát egy kiskunhalasi férfi

Vágólapra másolva!
Egy kiskunhalasi férfi megverte a volt élettársát, aztán elrabolta a nőt az autójával és nem engedte el. Amikor kifogyott a benzin, a kocsiban is kárt tett. Az ügyészség vádat emelt a férfi ellen.
Vágólapra másolva!

Egy férfi és egy nő 2018-ig élt élettársi kapcsolatban. A férfi agresszív viselkedése miatt szakítottak. Tavaly májusban, az egyik kiskunhalasi ismerősük háza előtt találkoztak, ahova a nő a kocsijával ment.

A férfi valamiért dühös lett, szidni kezdte a nőt. Benyúlt a kocsiba, próbálta kicsavarni a nő kezéből a sluszkulcsot és közben meg is ütötte.

A nő egy idő után kiszállt az autóból.

Forrás: Ügyészség.hu

A férfi beült a kocsiba és elkezdte letépni a kormányburkolatot, majd a vezetékekkel beindította, hogy elhajtson a helyszínről. Végül a nő könyörgése miatt kicsit megnyugodott és megegyezett vele, hogy elviszi a benzinkúthoz. A nő elhajtott a kúthoz, de tovább indultak, mert a férfi nem akart kiszállni.

Ismét szidni, ütni és rúgni kezdte a nőt. Arra kényszerítette, hogy adja át neki a volánt.

A férfi össze-vissza autózott a városban, miközben a nő a mellette lévő ülésen zokogott. Közben az autót belülről bezárta és nem engedte el a nőt, hiába könyörgött. Az egyik dűlőúton jártak, amikor kifogyott a benzin.

A férfi dühösen kiszállt, betörte a szélvédőt és az ajtókba is belerúgott.

A nőt viszont továbbra sem engedte el. Segélykiáltásai miatt a környékbeliek hívták a rendőröket.

A nőnek 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek, a kocsiban pedig 300 ezer forintos kár keletkezett.

Az ügyészek autólopással, személyi szabadság megsértésével, rongálással és könnyű testi sértéssel vádolják a férfi és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.