Fidesz: A Gyurcsány-show mai adását láthattuk

Gyurcsány Ferenc, Márki-Zay Péter
Vágólapra másolva!
"A Gyurcsány-show mai adását láthattuk: egy rendkívül kínos epizódszereplő áll a baloldal színpadán, aki mögött valójában Gyurcsány és Bajnai akar visszatérni a hatalomba" - így kommentálta a Fidesz Márki-Zay Péternek, a baloldal jelöltjének csütörtöki évértékelőjét.
Vágólapra másolva!

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írja: a baloldal jelöltje azokat a Gyurcsányékat akarja hatalomra segíteni, akik

egyszer már tönkretették a magyar gazdaságot, elvették a 13. havi nyugdíjat, egekbe emelték a rezsi árát, munkanélküliséget és megszorításokat hoztak a magyarokra.

Hozzátették, a baloldal miniszterelnök-jelöltje az elmúlt hetekben már ismertette a baloldal valódi programját:

megint el akarja törölni a rezsicsökkentést, a családi adórendszert, a minimálbért és fizetőssé tenné az egészségügyet. Beengedné a migránsokat és az LMBTQ-propagandát is.

Naponta sértegeti a választókat, a vidékieket, a falusiakat, a nőket, a külhoni magyarokat, a fogyatékkal élőket, "listázni akarja a zsidókat, a cigányokat, a hatalom reményében örvendezik az idősek halálán, képviseli a fasisztákat és a kommunistákat" - írták Márki-Zay Péterről.

- fogalmazott állásfoglalásában a Fidesz.