Orbán Viktor délután Brüsszelbe utazik, részt vesz az EU-Afrika csúcstalálkozón

HAVASI Bertalan; ORBÁN Viktor
Budapest, 2021. október 8. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) érkezik 2021. október 8-án a Kossuth Rádió stúdiójába, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vágólapra másolva!
A lengyel miniszterelnököt kérte fel Orbán Viktor Magyarország képviseletére az orosz-ukrán válsághelyzetről szóló, a déli órákban zajló rövid rendkívüli EU-csúcson, mivel a magyar kormányfő pont ekkor Bolsonaro brazil elnökkel tárgyal Budapesten, tudta meg az Origo Orbán Viktor miniszterelnök sajtófőnökétől, Havasi Bertalantól.
Vágólapra másolva!
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik 2021. október 8-án a Kossuth Rádió stúdiójába, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A magyar kormányfő előzetesen telefonon már egyeztetett Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével az ukrán válságról, áttekintették és értékelték a helyzetet.

Délután Orbán Viktor csatlakozik a Brüsszelben tárgyaló kollégáihoz, és részt vesz az EU-Afrika csúcstalálkozón, tájékoztatta az Origót Havasi Bertalan.