Letartóztatták a nevelt lányát megerőszakoló Fejér megyei férfit

A pedofília nem szexuális aberráció, hanem mentális betegség (18+) pedofil
Vágólapra másolva!
Minősített szexuális erőszak, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt indítványozta a Fejér Megyei Főügyészség annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint nevelt lányát megerőszakolta.
Vágólapra másolva!

A férfi egy olyan nővel élt együtt, akinek három kisgyereke van. A kicsik rendszeresen végighallgatták és végignézték, amint nevelő apjuk rendszeresen éjszaka veszekszik az anyjukkal, amitől a gyerekek nem tudtak aludni. Emiatt már rendőr is járt a családnál. A férfi durván beszélt a gyerekekkel, trágárul szidta őket, de ennél sokkal durvább dolgot is művelt, ráadásul nem egyszer.

Az egyik gyerekét, a nevelt lányát rendszeresen megerőszakolta.

Emellett azt is megállapították, hogy a kicsiket elhanyagolták. Nem gondoskodtak arról, hogy mindig legyen mit enniük, nem látták el a gyerekeket, ezzel a kiskorúak testi, értelmi, erkölcsi fejlődését veszélyeztették a szülők.

Az ügyészek kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Azt írták közleményükben, hogy a nemi erőszak kiemelkedő tárgyi súlyára és törvényi fenyegetettségére figyelemmel, amiért akár huszonkét és fél évet is kaphat a férfi, lehet tartani attól, hogy megszökik vagy elrejtőzik a hatóságok elől.

Emellett a vádiratban kitérnek arra, hogy a vele egy háztartásban élő, nevelt kiskorú gyermeke sérelmére követte el a bűncselekményt, így a gyerek tanúk jogellenes befolyásolásával, tárgyi bizonyítékok elrejtésével a bizonyítás megnehezítésének a veszélye is fennáll az esetében, ráadásul rendszeres bűncselekménysorozatról van szó, így szerintük a bűnismétléstől is alaposan tartani lehet. Ezeket mérlegelve a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte a férfi letartóztatását, ami végleges.