Minden területen kapkodás van a baloldali vezetésű Erzsébetvárosban

Vágólapra másolva!
Veres Zoltán önkormányzati képviselő, a Fidesz frakcióvezetője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a kerületről, annak gazdálkodásáról, valamint a tervezett kulturális negyedről.
Vágólapra másolva!

A frakcióvezető véleménye szerint Erzsébetvárosban egyre kaotikusabb a helyzet, a lakók nem ezt szokták meg 2010-2019 között. Érzékelhetően szemetesebbek az utcák, arról nem is beszélve, hogy a városvezetés kampányígérete, mely szerint rendet tesznek a bulinegyedben, valamint egy kulturális centrumot hoznak itt létre, nem fog megvalósulni.

Bár a közelmúltban a polgármester sajtótájékoztatót tartott a kulturnegyed terveiről, de Veres Zoltán szerint ezek csak szavak, a tettek hiányoznak mögüle. Már csak azért is, mert semmilyen jel nem mutat arra, hogy itt valóban terveznének valamit, eddig csak az történt, hogy az előző, fideszes városvezetés által elindított kulturális fejlesztési programot kidobták. Olyan szimbolikus épületek kerültek idegen kézbe, mint például a Wesselényi utca 17., jegyezte meg a politikus. Ha nincsen meg az alapja, nincsenek meg a kulturális terek, ahol egy ilyen negyedet felépítenének, akkor ott tényleg csak szavak vannak, tettek nem. De az is jelentős probléma, emelte ki a képviselő, hogy a korábbi vezetés városfejlesztési és lakásgazdálkodási stratégiáját is kidobták 2019 után.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.