Három dílert fogtak el két nap alatt Budapesten

Vágólapra másolva!
A XVII. kerületi rendőrök február 9-én este 8 körül az egyik lakásban kutatást tartottak, mivel felmerült a gyanú, hogy az ott élő 55 éves nő drogokkal kereskedik. Másnap pedig a VIII. és a XXI. kerületben fogtak el egy-egy dílert.
Vágólapra másolva!

A díler lakásán a rendőrök

drogokkal szennyezett szívószálakat, simítózáras tasakokat, cukorkás dobozban extasyt, illetve a drogok porciózásához szükséges eszközöket, például mozsarat és mérleget, illetve eurót és dollárt is találtak.

Sz. Veronikát elfogták, majd a kerületi rendőrkapitányságra vitték.

Az eljárás során a rendőrök további két dílert is azonosítottak, akiket egy nappal később, február 10-én fogtak el

Budapest VIII. és XXI. kerületében.

Cs. Igor lakásán közel 300 gramm kábítószergyanús fehér port és több mint két és fél kiló, fűszertartókban tárolt növényi törmeléket foglaltak le, C. Zsoltnál a rendőrök 10 gramm növényi anyagot találtak.

Forrás: Police.hu

A dílereknél talált kábítószergyanús anyagok között az elsődleges szakértői vélemények alapján amfetamin, kannabisz, extasy és speed is volt, amelyek feketepiaci értéke közel kilencmillió forint.

A rákosmentei rendőrök mindhármukat kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatásukat.

A bíróság február 12-én Sz. Veronika és C. Zsolt számára lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el, míg Cs. Igort letartóztatta.