Sikálóval verte meg ismerősét egy férfi Rudabányán

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
A rudabányai férfi összeveszett a részeg ismerősével, majd többször is összeverekedtek egymással.
Vágólapra másolva!

A férfi 2020 májusában találkozott össze az ismerősével Rudabányán, aki éppen részegen indult haza a kocsmából. Összevesztek egymással, de akkor még nem verekedtek össze, mindketten más irányba indultak el.

Később, a művelődési ház parkolójában a férfi újra meglátta az ismerősét.

Odament hozzá és megütötte a fején. Az ismerős hátrált, de újabb ütést kapott.

Próbálta távol tartani magától a férfit, de az a derekánál fogva leterítette és tovább ütötte. A járókelők választották szét őket egymástól és lefogták a férfit, amíg az ismerős elmenekült.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Fél óra múlva az ismerős visszajött, egy 71 centis sikálóval.

Ezt látva a férfi elindult felé, elvett egy fiútól egy favesszőt és azzal támadt rá. Később sikerült megszereznie a sikálót is az ismerőstől, majd azzal kezdte el verni.

Amikor az ismerős megint a földre került, akkor belerúgott, a fiú pedig megütötte a favesszővel. A férfi ekkor megint a sikálóval akart ütni, de az ismerős menekülni kezdett. Futott, majd leült egy járdaszegélyre, ahol már nem verték meg de fenyegették.

Csak a szerencsén múlt, hogy nem sérült meg súlyosabban.

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a 21 éves férfi ellen.