A Mediaworks Hírcentrumának riportja lett a legnézettebb mozgókép a Videa.hu videómegosztó oldalon. A felvételeken bemutatjuk azt a jelenséget, ahogy Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje követhetetlenül változtatja álláspontját a minimálbér ügyében.

Minden korábbi rekordot megdöntve a legnézettebb videó lett a Videa.hu portálon a Mediaworks Hírcentrumának összeállítása.

A 2021 decemberében közzétett riportunkban arra próbáltunk rámutatni, hogy a baloldal jelöltje, Márki-Zay Péter összevissza beszél, mindent megígér, majd annak az ellenkezőjét is, ám később azt sem tudja, hogy korábban miről beszélt.

A jelenséget a minimálbérről mondott szövegeivel illusztráltuk: Márki-Zay Péter előbb azt állította, hogy nincs szükség minimálbérre, majd azt, hogy nem is mondott ilyet – csakhogy pechjére mindkettőről videó van. Egy későbbi sajtóeseményen már arról beszélt, hogy a minimálbért még tovább emelné a baloldal kormányra kerülve.

A Hírcentrum videójából és a korábbi esetekből azt a következtetést lehet leszűrni, hogy Gyurcsány jelöltjének fogalma sincs, hogy mit mondott akár néhány héttel korábban.

Az összeállítást tegnapig, vagyis február 21-éig, hétfőig 2,9 millióan látták, a nézettségi adatok szerint kedd reggelre, azaz február 22-ére a megtekintések száma átlépte a 3,1 milliót. Ezzel bőven megelőzte a második helyezettet, amely videó a szexfilmek kategóriájában ért el 2,1 millió megtekintést.

A Hírcentrum összeállítását itt tudja megtekinteni: