Több mint egy évtizeden át keserítette meg az életét a teljes családjának egy férfi. Megerőszakolta a nevelt és a saját lányait, ahogy a fiait is szexuálisan zaklatta. Verte is a gyerekeket, szinte mindig brutálisan. A feleségét pedig volt, hogy majdnem megfojtotta.

A vádirat szerint a férfi a feleségével, két nevelt lányával és hat közös gyerekükkel élt együtt. A kisebbeket napi szinten verte és tartotta félelemben. Volt, hogy puszta kézzel, de elfordult, hogy vesszővel, szerszámnyéllel vagy járóbottal verte meg őket. A feleségét is többször megverte, volt, hogy fojtogatta is, vagy a nyakánál fogva megemelte és megrázta. Az egyik ilyen alkalommal mindezt olyan erővel tette, hogy az asszony nem tudott levegőt venni, légszomj lépett fel nála, alig tudott nyelni. 

Többször csak akkor hagyta abba felesége kínzását, amikor a gyerekek közbeléptek.

A férfi a nevelt és a vérszerinti lányait is szexuálisan zaklatta, ahogy a fiait is, köztük a 12 évnél is fiatalabbakat.

De máshogy is bántalmazta gyerekeit, 

előfordult, hogy a tizenkét éves fia csuklójához, majd nyakához egy 45 centis bozótvágókés életlen felét szorította, 

máskor pedig az ásó fémlapjával ütött a fejére, de volt, hogy mellkasára lépve szorította a padlóra.

A Veszprém Megyei Főügyészség indítványozta, hogy a férfit ítéljék fegyházbüntetésre, és hogy az ítélete letöltése előtt semmilyen körülmények között ne szabadulhasson, és a kisgyerekei feletti szülői felügyeleti jogát szüntesse meg.

Címlapi képünk illusztráció.