A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a három fiatalt, akik a hétvégén elloptak egy autót Zombán, majd többször is visszajártak egy lakatlan házba Kétyen, kizárólag azért, hogy megrongálják.

Február 28-án délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy

egy, kétyi Rákóczi utcában álló lakatlan házba betörtek és egy "idegen" autó áll az udvaron.A körzeti megbízott Dékány Ferenc rendőr főtörzsőrmester kiment és szétnézett, majd jelentette a Tevékenységirányítási Központnak, amit látott és megtudta, hogy az udvaron álló kocsit Zomba Nagytormás-pusztáról lopták el. Emlékezett rá, hogy az utcában korábban látott három gyanúsan viselkedő fiút. Hamar megtalálta és kihallgatta őket.Beismerték, hogy ők törtek be a házba és az udvaron álló autót is ők lopták el.

Forrás: Police.hu

A rendőrök kihallgatták a két 16 éves kamaszt, és 14 éves társukat. Kiderült, hogy mindhárman az egyik Tolna megyei gyerekotthon lakói. A fiúk elmondták, hogy a hétvégén többször is jártak a lakatlan házban, berúgták az ajtót, betörték az összes ablakot, aztán a ház belsejében törtek-zúztak, de nem vittek el semmit. A kérdésre, hogy miért tették, azt felelték, hogy feszültséglevezetés miatt, illetve azért, mert jó mókának tartották az egészet. Az autót is csak azért lopták el, hogy kocsikázzanak vele,de miután kifogyott belőle a benzin, otthagyták a megrongált háznál.

Forrás: Police.hu

A bonyhádi rendőrök jármű önkényes elvétele, és egyéb jogsértések miatt indítottak eljárást - írja a Police.hu.

Forrás: Police.hu