Gyanúsan eladott cégek, hamis vagyonnyilatkozatok kerültek elő a verekedő baloldali jelölttől

Vágólapra másolva!
Bár az ellenzék kormányfőjelöltje életre hívta a Tiszták Koalícióját, a kampány előrehaladtával egyre több ellenzéki jelöltről derülnek ki érdekes információk - írja a Kontra.hu. Most Fricsovszky-Tóth Péterrről derült ki, hogy céges ügyei minimum rendezetlenek, a vagyonnyilatkozataiban pedig rendre nem tüntette fel az egyik vállalkozását. Kérdés, hogy ilyen céges múlttal a háta mögött maradhat-e valaki a baloldali összefogás jelöltje.
Vágólapra másolva!

A vecsési körzet az után került az érdeklődés középpontjába, hogy két ellenzéki politikus összeverekedett egy gyáli fórumon. Fricsovszky-Tóth Péter helyi jelölt és Hegymegi István DK-s képviselő viszonya nem ma romlott meg. Utóbbi a történtek után azzal vádolta meg szövetségesét, hogy Kaya Ibrahim-féle céges ügyletei vannak.

A Kontra megnézte, mi igaz ebből, és meglehetősen furcsa dolgokat talált.

Márki-Zay Péter embere egyik cégét több alkalommal sem tüntette fel a bevallásaiban, pedig ezt törvény írja elő. Arról nem is beszélve, hogy két vállalkozásán is furcsa módon közvetlenül az előválasztás előtt adott túl. Feltehetően nem véletlenül: ezeknek a társaságoknak NAV-végrehajtások, be nem fizetett áfa kísérték az útját. Kérdés, hogy ilyen céges múlttal a háta mögött Fricsovszky-Tóth vállalható jelölt-e az ellenzéki összefogás pártjai számára.

A teljes cikk itt olvasható.